Το... like του Εμπάκουε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

Gazzetta team
Το... like του Εμπάκουε στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού

bet365

Όπως φαίνεται, όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και το σενάριο των Ισραηλινών για το οποίο σας πληροφόρησε το gazzetta.gr την Παρασκευή το απόγευμα, είχε βάση σ' ένα πολύ μεγάλο ποσοστό.

Οι Ισραηλινοί είχαν ενημερώσει ότι ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον σέντερ της Μακάμπι και το gazzetta.gr είχε τις πληροφορίες από το Ισραήλ πως οι «πράσινοι» πρόσφεραν το ποσό των 300.000 δολαρίων, προκειμένου να εξασφαλίσουν τον παίκτη, ωστόσο η... ομάδα του λαού αρνήθηκε την πρόταση, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έντονο ενδιαφέρον για τον Εμπάκουε έχουν δείξει η Φενέρ και η Εφές.

Την επιβεβαίωση του ενδιαφέροντος έκανε ο ίδιος ο Εμπάκουε, ο οποίος σε δημοσίευμα του eurohoops.net, που έκανε λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού για ανταλλαγή με τον Κούζμιτς, στο πλαίσιο που είχε γίνει κι η ανταλλαγή Πάνκο-Γκιστ, έκανε like μέσω twitter, επιβεβαιώνοντας εμμέσως πλην σαφώς το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.

Η ουσία είναι ότι αυτή τη στιγμή η Μακάμπι έχει απαντήσει αρνητικά σε όλες τις ομάδες, άπαντες προφανώς ευελπιστούν ότι αν την Τετάρτη αποκλειστεί οι Ισραηλινοί θα... αλλάξουν στάση και ενδεχομένως να θελήσουν να παραχωρήσουν τον παίκτη. Θυμίζουμε ότι οι μεταγραφές στη Euroleague επιτρέπονται μεταξύ της 7ης και της 8ης αγωνιστικής, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει χρόνος, προκειμένου να πουληθεί ο Εμπάκουε, σε περίπτωση που η Μακάμπι θελήσει να τον παραχωρήσει.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα