Έβγαλε τους οπαδούς της εκτός γηπέδου
Σε μία σπάνια κίνηση στα ελληνικά γήπεδα οι άνθρωποι της Κηφισιάς έδιωξαν περίπου 30-40 οπαδούς τους κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα.
Οι νεαροί δε σταμάτησαν να συμπεριφέρονται απρεπώς και να βρίζουν τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή. Παρά τις νουθεσίες των γηπεδούχων δεν άλλαξε η στάση τους κι έτσι αποφασίστηκε να τους βγάλουν εκτός γηπέδου.
Μετά από λίγο η παρεξήγηση λύθηκε και οι οπαδοί επέστρεψαν χωρίς να ασχοληθούν ξανά με τον Υφυπουργό ή με άλλα υβριστικά συνθήματα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
