Αντίστροφη μέτρηση για τον ψηλό στον Παναθηναϊκό

Αντίστροφη μέτρηση για τον ψηλό στον Παναθηναϊκό

Γιάννης Ράμμας
Αντίστροφη μέτρηση για τον ψηλό στον Παναθηναϊκό

bet365

Με δυόμιση εβδομάδες ν' απομένουν για τη λήξη της προθεσμίας ο Παναθηναϊκός εντείνει την προσπάθεια ενίσχυσης και μ' έναν αθλητικό ψηλό. Μάτια σε... όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.

Η πρώτη προσθήκη έγινε, απομένει η επόμενη. Μετά τον Μάρκεζ Χέινς ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την έρευνα αγοράς για έναν αθλητικό ψηλό, ο οποίος θα καλύψει το κενό σε όλα όσα υστερούν οι υπάρχοντες ψηλοί και θα δώσει επιπλέον λύσεις.

Στην Α1 η προθεσμία αργεί να λήξει (24 ώρες πριν απ' την έναρξη των playoffs), αλλά στην Ευρωλίγκα η δήλωση των νεοαποκτηθέντων παικτών είναι προκαθορισμένη για το τελευταίο 48ωρο πριν απ' την 8η αγωνιστική του ΤΟΡ 16, επομένως η αντίστροφη μέτρηση μέχρι τις 23/2 (19:00) έχει αρχίσει.

ΦΑΚΕΛΟΣ «ΕΥΡΩΠΗ»

Δεδομένου πως κατέβαλε $100.000 για το buyout του Μάρκεζ Χέινς, ο Παναθηναϊκός είναι διατεθειμένος να το επαναλάβει άμα τη ανευρέσει του παίκτη που θα πληροί τις απαραίτητες προϋποθέσεις. Όπως για παράδειγμα ο Τζόι Ντόρσεϊ, τον οποίο ήθελε κι η Μακάμπι Τελ Αβίβ πριν καταλήξει στο δίλημμα «Σίμονς ή Τζέιμς», αλλά η Γαλατάσαραϊ δε... λέει ν' αφήσει παρά την πρόσφατη κόντρα τους. Ή ο Χουάν Παλάσιος της επίσης τουρκικής Καρσίγιακα, ο οποίος προτάθηκε (η ομάδα θέλει να... ξεφορτωθεί το συμβόλαιό του) κι απορρίφθηκε (και τραυματίας αυτή την εποχή). Ή ο Τρέβορ Εμπάκουε της Μακάμπι Τελ Αβίβ, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισραηλιτικής ιστοσελίδας sport5.co.il., αλλά και διάψευση από πλευράς ΚΑΕ πως έγινε κίνηση.

ΦΑΚΕΛΟΣ «ΚΙΝΑ»

Η κινεζική αγορά δεν είναι άγνωστη στον Παναθηναϊκό, αφού μέχρι πρότινος ήταν έτοιμος να προσθέσει στο ρόστερ του τον Τζόναθαν Γκίμπσον (αντί του Μάρκεζ Χέινς). Η κανονική περίοδος μόλις ολοκληρώθηκε (τα ξημερώματα της 5/2) κι οι παίκτες των ομάδων στις θέσεις 9-20 είναι ελεύθεροι να συνεχίσουν οπουδήποτε αλλού την καριέρα τους, ορισμένοι ήδη έχουν προταθεί κι επίσης απορριφθεί κι αναζήτηση συνεχίζεται.

ΦΑΚΕΛΟΣ «NBDL»

Οι παίκτες της Αναπτυξιακής Λίγκας ζουν με τ' όνειρο της... προαγωγής στο ΝΒΑ, αλλά με το χρόνο να περνάει και την κλήση και το συμβόλαιο να μην έρχεται δεν είναι λίγοι όλοι όσοι εξετάζουν εναλλακτικές. Με τα συμβόλαιά τους προκαθορισμένα στις $13.000, $19.000 & $25.000 είναι προφανές πως το χρηματικό δύσκολα μπορεί ν' αποτελέσει πρόβλημα, επομένως όλα είναι συνδυασμός των «θέλω» του Παναθηναϊκού και του πιθανού υποψηφίου.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα