Γουότερς: «Σε μένα η ευθύνη της ήττας από τη Νεπτούνας»

Γουότερς: «Σε μένα η ευθύνη της ήττας από τη Νεπτούνας»

Γουότερς: «Σε μένα η ευθύνη της ήττας από τη Νεπτούνας»

bet365

Στον εαυτό του «χρεώνει» την ήττα από την Νεπτούνας ο Ντομινίκ Γουότερς, σύμφωνα με δηλώσεις του.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Άρη ενημέρωσε το blog του στον ΕΣΑΚΕ και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ήττα από τη Νεπτούνας μεσοβδόμαδα.

Αναλυτικά τα όσα έγραψε:

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Χίμκι.

«Γεια σε όλους σας!

Ήταν δύσκολη ήττα αυτή της Τετάρτης στην Λιθουανία. Πλέον έχουμε πολύ λίγες πιθανότητες πρόκρισης στους «16» του Eurocup. Είχαμε το παιχνίδι στα χέρια μας, αλλά τι να πω… Ρίχνω το φταίξιμο σε εμένα και αναλαμβάνω την ευθύνη γιατί σε κάποιες επιθέσεις κλειδιά στα τελευταία δύο λεπτά και κάποια λάθη μου, μας κόστισαν. Πρέπει να λειτουργώ καλύτερα σε αυτές τις καταστάσεις. Είναι αγώνες που ‘φτιάχνουν’ καριέρες και εγώ έχασα την ευκαιρία για την ομάδα μου και για όλους μας. Έχουμε δουλέψει πολύ σκληρά και αξίζουμε να είμαστε στο Top16. Ελπίζω να μας ευλογήσει ο Θεός και τελικά να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση.

Τώρα, όμως, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά και να εστιάσουμε σε έναν άλλο αντίπαλο, το Λαύριο. Είναι μια αθλητική ομάδα που στον πρώτο γύρο στην έδρα της μας είχε δημιουργήσει κάποια προβλήματα. Θεωρώ πως θα είμαστε πιο δυνατοί εδώ στην έδρα μας και ανυπομονούμε για την αναμέτρηση. Έχουμε κάνει το σκάουτινγκ, είμαστε έτοιμοι και πιστεύω πως θα κερδίσουμε.

Όσον αφορά σε εμένα, επιτέλους κουρεύτηκα. Έχω νέο λουκ. Είχα κουραστεί με τα μαλλιά μου και ήθελα μια αλλαγή, αν και όλοι με φωνάζουν άσχημο τώρα. Είμαι σίγουρος, όμως, ότι θα το συνηθίσουν και θα γίνουν όλα φυσιολογικά και πάλι… Οι δύο φίλοι μου από τις ΗΠΑ θα μείνουν για δύο ακόμη βράδια στην Θεσσαλονίκη και είμαι χαρούμενος που θα έχουν την ευκαιρία να δουν πόσο υπέροχοι είναι οι φίλαθλοί μας και πόσο ωραία ατμόσφαιρα δημιουργούν στα εντός έδρας παιχνίδια μας»

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα