Παπαντωνίου: «Γινόμαστε καλύτεροι, θα φανεί στο γήπεδο»

ΑΕΚ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ 6/2 16:30

Παπαντωνίου: «Γινόμαστε καλύτεροι, θα φανεί στο γήπεδο»

Παπαντωνίου: «Γινόμαστε καλύτεροι, θα φανεί στο γήπεδο»

O Νώντας Παπαντωνίου γράφει για τη βδομάδα που πέρασε και τόνισε πως η ΑΕΚ δουλεύει πολύ κι αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο.

Ο άσος της ΑΕΚ ανανέωσε το blog του στο esake.gr εν όψει της αναμέτρησης με τον Κόροιβο (6/1, 16:30):

«Προερχόμαστε από μία δύσκολη νίκη στα Τρίκαλα. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένας δύσκολος αγώνας και εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε. Για ακόμα μία φορά δεν καταφέραμε να κρατήσουμε τη διαφορά που είχαμε αποκτήσει και χρειάστηκαν τα τελευταία δευτερόλεπτα για να πάρουμε τη νίκη.

Όπως έχω επισημάνει ξανά, σημασία έχει πάντα η νίκη και αυτό είναι που θα μετρήσει στο τέλος της κανονικής περιόδου και αυτό είναι που μας ενδιαφέρει ώστε να μην χάσουμε κάποιο ματς εκτός έδρας και μας φέρει πίσω στη βαθμολογία.

Η Vistabet σου προσφέρει τη δυνατότητα να στοιχηματίσεις μέσω κινητού και τάμπλετ στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Χίμκι.  

Δυστυχώς με το δύσκολο ταξίδι που είχαμε χρειάστηκαν πολλές ώρες μέχρι να φτάσουμε στα Τρίκαλα. Το τονίζω αυτό γιατί δεν καταφέραμε να παραβρεθούμε στην κοπή της πίτας που είχε ετοιμάσει ο Σύνδεσμος (της Original 21) στα Τρίκαλα που πάντα μας υποδέχεται και μας δίνει δύναμη για την επόμενη μέρα του αγώνα. Έγινε μία παρεξήγηση, ωστόσο, μιλήσαμε με τους ανθρώπους και κατάλαβαν ότι η θέση μας ήταν δύσκολη.

Επόμενος αγώνας αυτός απέναντι στον Κόροιβο το γήπεδο μας. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από συνεχόμενα άσχημα αποτελέσματα και θα προσπαθήσoυν να διεκδικήσουν ό,τι τους αναλογεί. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί , να ελέγξουμε τον αγώνα, να μπούμε δυνατά από την αρχή και να μη δώσουμε δικαίωμα στον αντίπαλο μας να διεκδικήσει κάτι από το ματς, ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ομάδα δουλεύει πολύ γινόμαστε καλύτεροι και αυτό θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Best of internet