Ουνικάχα Μάλαγα - Λοκομοτίβ Κουμπάν 64-82 (vid)

Ουνικάχα Μάλαγα - Λοκομοτίβ Κουμπάν 64-82 (vid)
Την 4η νίκη της στο TOP 16 πανηγύρισε η Λοκομοτίβ Κουμπάν, η οποία πέρασε από την έδρα της Ουνικάχα επικρατώντας με 82-64.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα απέδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι πως η μέχρι τώρα πορεία τους μόνο «πυροτέχνημα» δεν είναι και έβαλαν ακόμη πιο γερές βάσεις για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι ήταν και πάλι ματς εκπληκτικός και η «Λόκο» δεν αντιμετώπισε προβλήματα στην έδρα της Ουνικάχα.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν κατάφερε να πάρει διαφορά (32-34), ωστόσο στο δεύτερο μέρος ήταν καταιγιστική και δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλό της. Η Ουνικάχα γνώρισε την 4η ήττα στον όμιλο και έχασε έδαφος όσον αφορά την πρόκριση στην 8άδα.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Η Κουμπάν είχε εκπληκτικά ποσοστά από την περιφέρεια (16/34, 47%), πολύ καλές επιλογές μέσα από το ζωγραφιστό, αλλά και 4 περισσότερα ριμπάουντ. Εκμεταλλεύθηκε την αστοχία της Ουνικάχα (36% δίποντα, 36% τρίποντα) και με πολύ πιο πιεστική άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε στη νίκη.

ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Απολαυστικός για ακόμα μια αναμέτρηση ήταν ο Μάλκολμ Ντιλέινι. Ο γκαρντ της Κουμπάν σταμάτησε στους 21 πόντους με 6/10 τρίποντα, είχε 2 ριμπάουντ, 7 ασίστ, αλλά και 10 κερδισμένα φάουλ σε 33 λεπτά. Αποτέλεσμα; 31 βαθμοί στο σύστημα αξιολόγησης.

ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ: Εκτός αγώνα ήταν ο Τζαμάρ Σμιθ για την Ουνικάχα. Ο Αμερικανός είχε μόλις 2 πόντους με 1/7 δίποντα και 0/2 τρίποντα. Είχε 3 λάθη και συνολική βαθμολογία -4 στο index.

ΦΑΣΗ-ΚΛΕΙΔΙ: Το τρίτο δεκάλεπτο της Λοκομοτίβ ήταν αυτό που της χάρισε ουσιαστικά τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι έτρεξαν επί μέρους 26-15 και πήραν διαφορά 13ών πόντων στο 30' (47-60).

ΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ: Η Λοκομοτίβ κρατά την ευστοχία στα τρίποντα (47%), ενώ η Ουνικάχα το 83% (15/18) στις βολές.

ΤΙ ΞΕΧΝΑΝΕ: Οι γηπεδούχοι ξεχνάνε τις εμφανίσεις των Σουάρεθ, Σμιθ και Βάσκεθ που είχαν αρνητικό πρόσημο στο index, ενώ η Λοκομοτίβ τα 15 λάθη που υπό προϋποθέσεις θα μπορούσαν να έχουν στοιχίσει.