Βέσελι: «Βήμα-βήμα στο... Final 4»

Βέσελι: «Βήμα-βήμα στο... Final 4»

Gazzetta team
Βέσελι: «Βήμα-βήμα στο... Final 4»
Η Φενέρμπαχτσε είναι η μοναδική αήττητη ομάδα του TOP 16 κι o Γιαν Βέσελι θέλει να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις και βήμα-βήμα να επιστρέψουν στο Final 4.

O άσος της Φενέρ αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης για τον μήνα που πέρασε στην Ευρωλίγκα κι ο ίδιος ανέφερε στο euroleague.net: «Το σημαντικότερο δεν είναι ότι κέρδισα τον τίτλο του MVP, αλλά ότι κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια του Ιανουαρίου. Πάντα κάνω το καλύτερο για να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει κι όλα πήγαν καλά αυτό τον μήνα οπότε είμαι χαρούμενος.

Η Φενέρ είναι η μόνη αήττητη ομάδα του TOP 16 επειδή παίξαμε σκληρά κι ομαδικά. Όλοι απολαμβάνουν να παίζουν μαζί, όλα δουλεύουν αρκετά καλά κι απλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι».

Στην έδρα της η Φενέρ είναι αήττητη: «Προσωπικά λατρεύω να παίζω μπροστά στους φιλάθλους μας. Φωνάζουν, μας εμψυχώνουν και μας βοηθούν στα δύσκολα παιχνίδια. Όταν ήμασταν πίσω με 9 πόντους στην αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ, δεν σταμάτησαν να φωνάζουν και μας βοήθησαν να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Θα θέλαμε να επιστρέψουμε στο Final 4 και να κερδίσουμε το τρόπαιο. Η σεζόν έχει δρόμο ακόμα και πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, όπως ήδη κάνουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά για να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.