Χέινς: «Πολύ χαρούμενος που έχω έρθει σε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό» (gTV & pics)

Χέινς: «Πολύ χαρούμενος που έχω έρθει σε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό» (gTV & pics)

Χέινς: «Πολύ χαρούμενος που έχω έρθει σε μία ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό» (gTV & pics)

bet365

Το gazzetta.gr βρέθηκε στην άφιξη του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Παναθηναϊκού, Μάρκεζ Χέινς, ο οποίος δήλωσε ανυπόμονος να αγωνιστεί στο υψηλό επίπεδο με τους «πράσινους», προσφέροντας φρεσκάδα και ενέργεια στη νέα του ομάδα.

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο νέος γκαρντ του Παναθηναϊκού, Μάρκεζ Χέινς, ο οποίος προσγειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα στο «Ελ. Βενιζέλος».

Τον Αμερικάνο γκαρντ υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μαζί με το μέλος του τεχνικού επιτελείου των «πρασίνων», Σάνι Μπετσίροβιτς.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 29χρονος δήλωσε χαρούμενος που θα αγωνιστεί σε μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, τονίζοντας πως θα φέρει φρεσκάδα στην ομάδα.

Για το πως νιώθει που ήρθε στον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία στην Ευρώπη και πολλούς τίτλους. Είναι στο κορυφαίο επίπεδο για πολλά χρόνια. Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας».

Για τα στοιχεία που θα δώσει: «Μπορώ να δώσω φρεσκάδα, ενέργεια και εμπειρία από την Ευρωλίγκα. Θέλω να της προσφέρω την ώθηση που χρειάζεται. Νομίζω πως καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας ήμουν καλός στο κομμάτι του σκοραρίσματος. Είτε μέσω μακρινών σουτ, είτε μέσω κατάστασης στο ένας εναντίον ενός. Λειτουργώ καλά σε πικ εν ρολ καταστάσεις αλλά και στην άμυνα. Θέλω γενικά να δώσω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της»

Για το αν γνωρίζει τους νέους του συμπαίκτες: «Παρακολουθώ αυτά τα παιδιά πολλά χρόνια ενώ κάποιες φορές τους έχω αντιμετωπίσει. Είναι πολύ όμορφο που πλέον θα είμαι συμπαίκτης με αυτούς».

Για την καριέρα του: «Αισθάνομαι τυχερός που έχω παίξει σε τόσο καλές ομάδες και έχω αποκομίσει τόσο σημαντικές εμπειρίες. Έμαθα πως μόνο μέσω της σκληρής δουλειάς έρχονται τα αποτελέσματα. Θα παλέψω για το καλύτερο και να σπρώξω την ομάδα μπροστά».

Για το που μπορεί να φτάσει με την προσθήκη του ο φετινός Παναθηναϊκός: «Οι πόρτες για τον Παναθηναϊκό είναι ανοιχτές. Το πιστεύω! Αν είμαστε όλοι μαζί νομίζω πως μπορούμε να φτάσουμε ψηλά».

Δείτε την άφιξη του Μάρκεζ Χέινς μέσα από την κάμερα του gazzetta.gr:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα