Ο Mr. Double double, Ντάστιν Χογκ

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ο Mr. Double double, Ντάστιν Χογκ

bet365

Ο Ντάστιν Χογκ της Κηφισιάς είναι πρώτος ριμπάουντερ στην Α1, έχει κάνει 5 double double, άλλες 4 φορές έχει μείνει στα 9 ριμπάουντ και αμοίβεται με 1800 ευρώ μηνιαίως.

Μπορεί ένας παίκτης των 1.800 μηνιαίως να ανεβάζει την ομάδα του επίπεδο;

Μπορεί ένας παίκτης που βλέπει τον κόσμο από τα 198 εκατοστά να είναι ο πρώτος ριμπάουντερ της Α1;

Μπορεί ένας παίκτης να παλεύει σε κάθε κατοχή μπάλας σα να είναι η τελευταία του;

Οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα όχι μόνο είναι θετικές, αλλά «δείχνουν» κι έναν άνθρωπο.

Ο Ντάστιν Χογκ πραγματοποιεί μαγική σεζόν με τη φανέλα της Κηφισιάς έχοντας 13.9 πόντους και 7,56 ριμπάουντ σε κάθε ματς.

Ο Αμερικανός στην πρώτη του επαγγελματική προσπάθεια αποδεικνύει κάθε Σάββατο πως είναι για σπουδαία πράγματα, αρκεί να παραμείνει ταπεινός και υγιής.

Ο απόφοιτος του Iowa State στο πρώτο του εξάμηνο στην Ευρώπη έχει κάνει όλο τον κόσμο να παραμιλά με τα κατορθώματά του και όχι μόνο. Οι άνθρωποι της Κηφισιάς έχουν να λένε για το χαρακτήρα, τη νοοτροπία και φυσικά το work ethic του.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τον Τόνι Κρόκερ βρηκε ένα ακόμη «λαβράκι» και μάλιστα πολύ φθηνό αφού ο Αμερικανός αμείβεται περίπου με 1.800 ευρώ το μήνα.

Ο Ντάστιν Χογκ είναι ο παίκτης με τα περισσότερα double double στη φετινή Α1 έχοντας ήδη καταγράψει 5 σε 16 αγωνιστικές (άλλες 4 φορές έμεινε στα 9 ριμπάουντ) ή αν προτιμάτε με 5 double double τις τελευταίες 8 αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα