Πολύ καλός ψηλός ή... τίποτα

Πολύ καλός ψηλός ή... τίποτα

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Πολύ καλός ψηλός ή... τίποτα
Ο Ολυμπιακός θα ασχοληθεί με ενίσχυση στη θέση του σέντερ μόνο αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε ρεπό στους παίκτες του και από αύριο (02/02) θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τη Χίμκι (05/02).

Στον Ολυμπιακό παρά τα όσα ακούγονται επιμένουν στην απόφασή τους να μην ενισχύσουν το ρόστερ εκτός αν προκύψει κάποια πολύ καλή περίπτωση. Οι Πειραιώτες δε θα ασχοληθούν με σέντερ τύπου «Τζέιμς». Δε θα πάρουν δηλαδή παίκτη απλά για να γεμίσουν με ένα κορμί τη ρακέτα τους αφού αφενός δύσκολα θα βοηθήσει και αφετέρου θα χαλάσει τις ισορροπίες. Θα αποκτήσουν παίκτη μόνο αν είναι ικανός να βοηθήσει άμεσα με ποιότητα.

Αυτή τη στιγμή στην αγορά free agent ψηλός δεν υπάρχει ούτε για δείγμα με τις ικανότητες τις οποίες αναζητά ο Ολυμπιακός. Αναγκαστικά λοιπόν αν μπουν σε διαδικασία ψαξίματος θα πρέπει να μιλήσουν με παίκτη και ομάδα οι οποίοι θα δεσμεύονται με συμβόλαιο.

Ο Ντάριους Τζόνσον Όντομ θα συνεχίσει κανονικά μέχρι τέλους στον Ολυμπιακό αφού δεν τίθεται κανένα θέμα αποχώρησής του κι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2018 (τα καλοκαίρια υπάρχουν όροι για αποχώρηση).

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα