Ντέρμπι... 3 ωρών, αντικείμενο χτύπησε τον κομισάριο! (pics)

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Ντέρμπι... 3 ωρών, αντικείμενο χτύπησε τον κομισάριο! (pics)

bet365

Επεισοδιακό ήταν για μια ακόμη φορά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Αρη, καθώς αντικείμενο τραυμάτισε τον κομισάριο του αγώνα, 8,3'' πριν από το φινάλε!

Πέραν των γεγονότων με τα χαρτιά που προκάλεσαν την 15λεπτη καθυστέρηση στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου, στα 8'' πριν από το φινάλε του αγώνα ένα αντικείμενο τραυμάτισε τον κομισάριο του αγώνα, αυτός ζαλίστηκε και μοιραία το παιχνίδι διακόπηκε.

Οι παίκτες του Αρη και οι διαιτητές πήγαν στα αποδυτήρια, την ώρα που η πλειοψηφία των φίλων του ΠΑΟΚ αποχωρούσαν από το γήπεδο, καθώς το παιχνίδι είχε κριθεί (76-69 για τον Αρη στα 8,3'' πριν από το φινάλε).

Αμέσως παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον κομισάριο, ενώ ο αστυνομικός διευθυντής ρώτησε τους διαιτητές του αγώνα αν επρόκειτο να συνεχίσουν ή να διακόψουν το παιχνίδι.

Με τη σειρά τους αυτοί απάντησαν πως θα ολοκληρώσουν το ματς με την προϋπόθεση πως θα γίνει ολική εκκένωση του γηπέδου, αλλά τελικά δεν χρειάστηκε καθώς για να ολοκληρωνόταν η διαδικασία θα χρειαζόταν περισσότερος χρόνος από τα 8,3'' που απέμεναν για να τελειώσει το παιχνίδι.

Με 100 περίπου άτομα να έχουν απομείνει στην Πυλαία και τον κομισάριο να συνέρχεται από το αντικείμενο, οι ομάδες και οι διαιτητές επέστρεψαν στο παρκέ και το παιχνίδι τελείωσε στις 23:40, χωρίς ευτυχώς άλλα παρατράγουδα.

Νωρίτερα, τη στιγμή που πήγε να ξεκινήσει η τρίτη περίοδος οι οπαδοί του ΠΑΟΚ αποφάσισαν να κάνουν ό,τι και στο ξεκίνημα του ματς, αλλά τέσσερις φορές.

Η καθιερωμένη ρίψη ρολών χαρτοταινίας πριν το τζάμπολ ήταν κάτι όμορφο, αλλά στην ανάπαυλα εκνεύρισε άπαντες.

Οι διαιτητές απείλησαν με διακοπή, οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια εκτός του Κώστα Βασιλειάδη ο οποίος αναγκάστηκε να ανοίξει διάλογο με τους οπαδούς ώστε να σταματήσουν τη ρίψη για να ξεκινήσει η τρίτη περίοδος.

Τελικά μετά από μισή ώρα (15' ημίχρονο και 15' η καθυστέρηση) υπήρξε δράση στο ντέρμπι για να φτάσουμε μέχρι το φινάλε, όταν κι έγινε η διακοπή λόγω αντικειμένου.

Πλέον, ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει με «βαριά» καμπάνα και πολλά θα κριθούν βεβαίως από τα όσα θα αναφέρει το φύλλο αγώνα του παιχνιδιού.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα