Γιαννόπουλος: «Εύκολο ή δύσκολο ματς;»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Γιαννόπουλος: «Εύκολο ή δύσκολο ματς;»

bet365

Το Ρέθυμνο ταξιδεύει στην Αθήνα για ν' αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό (1/2, 18:00) κι ο Χάρης Γιαννόπουλος γράφει για τα κέρδη που μπορεί να έχει η ομάδα του.

Το blog του Χάρη Γιαννόπουλου στο esake.gr:

«Αύριο έχουμε μία δύσκολη αποστολή στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Αυτά τα παιχνίδια τα οποία οι δύο ομάδες έχουν τόση διάφορα ποιότητας στο ρόστερ είναι φυσιολογικό για τις δύο μεγάλες ομάδες (Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό), αφού τα αντιμετωπίζουν σχεδόν κάθε εβδομάδα.

Η μικρότερη ομάδα δεν έχει να χάσει κάτι. Φυσικά και η νίκη αποτελεί πάντα στόχο της ομάδας μου αλλά στο συγκεκριμένο ματς αν επιτευχθεί θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη. Αυτό το λέω διότι, το συγκεκριμένο ματς δεν έχει να συγκριθεί σε τίποτα με ένα παιχνίδι που παίζεις με μια ομάδα ισάξια ή έστω και λίγο καλύτερη. Η πίεση είναι ελάχιστη, κάτι που δεν είναι φυσιολογικό σε επαγγελματικό επίπεδο και τα πρέπει τα αντικαθιστά το «ας παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε», καθώς δεν εξαρτάται από εμάς.

Ένα πράγμα έχει να κερδίσει η μικρότερη ομάδα κι αυτό είναι η αντοχή της σωματικά και πνευματικά στο υψηλότερο επίπεδο. Όσο περισσότερο μπορέσει να μείνει στο παιχνίδι τόσο το καλύτερο, κι αν μείνει μέχρι το τέλος κοντά, αλλάζει το πράγμα. Ίδωμεν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα