Σφαιρόπουλος: «Θέλω να είμαστε πάντα σοβαροί»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Σφαιρόπουλος: «Θέλω να είμαστε πάντα σοβαροί»
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και ο Ματ Λοτζέσκι στάθηκαν στη σοβαρότητα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο ματς με τον Αρκαδικό.

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 43 πόντους διαφορά τον Αρκαδικό (60-103) παίζοντας αρκετά καλό μπάσκετ.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ανέφερε πως, «Παίξαμε σοβαρά σε ακόμη ένα παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει κάθε ματς, ειδικά στην έδρα του. Όλοι οι παίκτες είχαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και πήραμε μια εύκολη νίκη. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί. Και αυτό κάναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για τις συνθήκες τέλεσης του ματς και θέλω να πω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουν στον Αρκαδικό και τους εύχομαι να μείνουν στην κατηγορία γιατί η Α1 χρειάζεται τέτοιες ομάδες όπως ο Αρκαδικός».

Σε ερώτηση για το τι κερδίζει ο Ολυμπιακός από ένα τέτοιο ματς πέρα από τη νίκη, ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» απάντησε... «Κερδίζουμε παραστάσεις, ως ομάδα που θα μας βοηθήσουν να παίξουμε καλύτερα ως ομάδα. Υπάρχει ένα σκεπτικό, μέσα από αυτό το παιχνίδι να έχουμε μια διδασκαλία που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα».

Ο Ματ Λοτζέσκι με τη σειρά του, «Πιστεύω ότι από το ξεκίνημα είχαμε συγκέντρωση και αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι σωστά. Ήταν ένα παιχνίδι από το οποίο θέλαμε να πάρουμε αυτοπεποίθηση και να επιστρέψουμε ως ομάδα μετά την ήττα στη Μαδρίτη. Παίξαμε καλά, παίξαμε όλοι μαζί και βρήκαμε εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα