Χ. Μαρκόπουλος: «Συγγνώμη...»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Χ. Μαρκόπουλος: «Συγγνώμη...»

bet365

Χάρης Μαρκόπουλος και Παναγιώτης Βασιλόπουλος συμφώνησαν πως ο Κόροιβος περνά δύσκολο διάστημα.

Οι πέντε σερί ήττες της ομάδα του Κοροίβου είναι πολλές και ο προπονητής της δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες.

Ο Χάρης Μαρκόπουλος μιλώντας μετά το ματς ανέφερε... «Είχαμε πιθανότητες μετά την εμφάνιση του πρώτου μέρους. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε και να του ζητήσουμε συγγνώμη για την εικόνα που είχαμε στο δεύτερο μέρος. Στο ματς αυτό είχαμε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο παρότι κάναμε κάποια λαθάκια το ελέγχαμε πλήρως. Στο δεύτερο όμως, όταν δέχεσαι στην έδρα σου 43 πόντους σε ένα ματς που θες να κερδίσεις και δεν έχεις το καθαρό μυαλό πώς θα βάλεις τη μπάλα στο καλάθι, είναι σαφές ότι σε γεμίζει άγχος και μετά πας σε κάποιες επιλογές τις οποίες δεν έχουμε ξαναδεί ποτέ.

Όπως και τις νίκες είμαστε όλοι μαζί, έτσι και στις ήττες. Στις ήττες πάντα πρώτος υπεύθυνος είναι ο προπονητής. Εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δούμε την επόμενη μέρα, όποια κι αν είναι αυτή και να μπορέσουμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία, που είναι και ο στόχος μας».

Ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος τόνισε με τη σειρά του πως, «Πάντα είναι δύσκολο μετά από μια ήττα να μιλήσεις. Για μένα είναι ντροπή αυτό που συνέβη. Ειδικά μετά από πέντε ήττες συνεχόμενες. Για μένα είναι ντροπή να παρουσιάζουμε αυτή την εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο, ειδικά μετά από ένα πρώτο ημίχρονο στο οποίο παίζαμε σαν ομάδα και πήγαιναν όλα καλά. Στο δεύτερο σταματήσαμε να έχουμε την ίδια εικόνα. Δεν γυρίσαμε σωστά τη μπάλα, δεν παίξαμε καθόλου άμυνα. Δεχθήκαμε δεκατρείς πόντους μέσα σε τρία λεπτά, ειδικά εμείς, που είμαστε μια ομάδα η οποία στηρίζεται στην άμυνά της. Η άμυνα μας έφερε να βρισκόμαστε εκεί ψηλά που είχαμε φτάσει. Δυστυχώς, ψηλώσαμε πάρα πολύ, χωρίς όμως να συνεχίσουμε να παραμείνουμε προσηλωμένοι και συγκεντρωμένοι».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα