Euroleague: Παναθηναϊκός - Νταρουσάφακα στις 21:45

Φάνης Παναγιώτου
Euroleague: Παναθηναϊκός - Νταρουσάφακα στις 21:45
Ο Παναθηναϊκός έρχεται από συνεχόμενες ήττες και κόντρα στη Νταρουσάφακα (21:45/ΕΡΤ) καλείται πάση θυσία να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα!

Η ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν συνέχεια των αρνητικών αποτελεσμάτων στη Euroleague. Ο Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, ωστόσο κόντρα στη Νταρουσάφακα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη! Οι παίκτες του Σάσα Τζόρτζεβιτς πρέπει πάση θυσία να φτάσουν στη νίκη, με το «Τριφύλλι» να ποντάρει πολλά στον κόσμο του.

Βέβαια, το ματς δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Νταρουσάφακα βρίσκεται στο 0-4 και βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. Ο Παναθηναϊκός, όμως, στο ΟΑΚΑ είναι το φαβορί και καλείται να το αποδείξει!

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι του Οκτάι Μαχμούτι δεν έχουν να σκέφτονται για κάποια σημαντική απουσία. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που δίνονται ως αμφίβολοι.

«Πρέπει να το πάρουμε αυτό το ματς κι είναι ώρα για πράξεις. Όχι για λόγια. Πρέπει να παίξουμε καλά και να είμαστε συγκεντρωμένοι και στις δύο μεριές του παρκέ, αν θέλουμε να επικρατήσουμε κόντρα σε μία πραγματικά καλή ομάδα», σχολίασε ο Αντώνης Φώτσης.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε καλά και να παίξουμε όπως πρέπει σε άμυνα και επίθεση. Κι οι δύο ομάδες δεν τα πηγαίνουν καλά στο TOP 16 και πρέπει να έρθει η νίκη για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Γνωρίζω για τους Έλληνες φιλάθλους από την περσινή μου εμπειρία. Αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι εμπόδιο για εμάς, ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», δήλωσε ο άλλοτε γκαρντ της ΑΕΚ, Σκότι Γουίλμπεκιν.