Σίμτσακ: «Ο κόσμος μάς δίνει δύναμη» (vid)

Σίμτσακ: «Ο κόσμος μάς δίνει δύναμη» (vid)

Σίμτσακ: «Ο κόσμος μάς δίνει δύναμη» (vid)
Στη δυσκολία της αναμέτρησης και την αντίδραση του Άρη στάθηκε ο Βασίλης Σίμτσακ στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Άρη επί της Άλμπα.

Ο MVP της αναμέτρησης δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην παρουσία του κόσμου, η οποία για ακόμη ένα βράδυ ήταν καταλυτική για αυτόν και τους συμπαίκτες του.

«Ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμασταν από δύο πάρα πολύ δύσκολες εβδομάδες. Μπήκαμε κάπως νωθρά στον αγώνα, όπως το έβλεπα εγώ δεν είχαμε εμπιστοσύνη στο μακρινό σουτ κάτι που μας ακολούθησε καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα. Αυτό που μας κράτησε ήταν η άμυνα, κάποιες πολύ καλές συνεργασίες στην επίθεση που βάλαμε την μπάλα στο καλάθι. Θεωρώ πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο. Μπορούσαμε να πάρουμε την διαφορά αν ήμασταν λίγο πιο εύστοχοι, αλλά δεν τα καταφέραμε. Έχουμε ακόμη τις ελπίδες μας και θα τις κυνηγήσουμε», είπε αρχικά.

«Σήμερα ήμασταν κακοί και στο αμυντικό ριμπάουντ. Αλλά αυτό είναι που κάνει ξεχωριστή αυτή την ομάδα. Περάσαμε μια κακή περίοδο, αλλά υπάρχει εμπιστοσύνη. Ήταν λίγο πειραγμένο το μυαλό μας από τις σερί ήττες, αλλά όσο υπάρχει εμπιστοσύνη και υπάρχουν οι προπονητές μας που συνεχίζουν να μας εμπιστεύονται καταφέραμε μέσα από την άμυνα που είναι το δυνατό μας σημείο να βγούμε νικητές σε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Άλμπα είναι πάρα πολύ καλή ομάδα. Παίζει δυνατά και καταφέραμε να την χτυπήσουμε σε αυτό ακριβώς το σημείο παίζοντας ακόμη πιο δυνατά», πρόσθεσε.

Τέλος αναφέρθηκε στην βοήθεια του κόσμου του Άρη, λέγοντας:
«Ο κόσμος μας έδωσε ώθηση ειδικά στην αρχή που μπήκαμε λίγο μουδιασμένα. Όταν προέρχεσαι από τέτοιες ήττες το σκέφτεσαι λίγο παραπάνω, τι θα μου πουν αν χάσω ένα σουτ ή ένα λέι απ. Προς τιμήν τους όμως ήταν εκεί, μας βοήθησε ακόμη παραπάνω όταν είχαμε κάποια προβλήματα σε άμυνα και σε επίθεση και στο δεύτερο μέρος όλα πήραν τον δρόμο τους και κερδίσαμε. Τους ευχαριστούμε για μία ακόμη φορά πάρα πολύ. Και να πω ότι στα δύσκολά χρειαζόμαστε τους φιλάθλους μας ακόμη πιο πολύ. Στενοχωριόμαστε πάρα πολύ όταν χάνουμε και είναι αυτοί που όταν μπαίνουμε στο γήπεδο και τους βλέπουμε εκεί να μας στηρίζουν, παίρνουμε δύναμη για να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο»