Πρίφτης: «Μεγάλο μπράβο σε όλους» (vid)

Πρίφτης: «Μεγάλο μπράβο σε όλους» (vid)

Πρίφτης: «Μεγάλο μπράβο σε όλους» (vid)
Συγχαρητήρια και μπράβο στους παίκτες του μοίρασε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση του Άρη με την Άλμπα.

Ο προπονητής των «κίτρινων» στάθηκε και στην μεγάλη σημασία που έχει ο κόσμος του Άρη για αυτόν και την ομάδα του.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Έπαιξαν με αυτοθυσία, έβγαλαν ενέργεια, έδωσαν μεγάλη μάχη. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους. Και αυτό το ‘μπράβο’ γίνεται ακόμη μεγαλύτερο γιατί αν πάρει κάποιος το χαρτί της στατιστικής, το οποίο δεν λέει πάντα την αλήθεια αλλά αποτυπώνει κάποια πράγματα, είχαμε 2/21 τρίποντα στο γήπεδο μας και δεν ξέρω πόσες χαμένες βολές, ποσοστά που πρέπει να είναι τα χειρότερά μας και φέτος και πέρυσι», είπε αρχικά.

«Αν ήμασταν στοιχειωδώς καλύτεροι… Συνεχίζουμε… Συγχαρητήρια στους παίκτες, αλλά και στον κόσμο για την ενθάρρυνση. Είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Τώρα πρέπει να κλείσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το κεφάλαιο αυτή της νίκης. Να ξεκουραστούμε σωματικά γιατί έγινε πολύ μεγάλη προσπάθεια και έρχεται ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το ματς», ολοκλήρωσε.