«Ο ΛεΜπρόν ήθελε να διώξει και τον Σπόελστρα»

«Ο ΛεΜπρόν ήθελε να διώξει και τον Σπόελστρα»

bet365

Στην αποκάλυψη πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ήθελε να απολυθεί και ο Έρικ Σπόελστρα των Μαϊάμι Χιτ προχώρησε μικροιδιοκτήτης της ομάδας της Φλόριντα.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό του Ισραήλ, ο Ραανάν Κατζ, κάτοχος μετοχών των Μαϊάμι Χιτ αποκάλυψε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς επέμεινε να απολυθεί ο Έρικ Σπόελστρα από τους Χιτ, κάτι που δεν έγινε δεκτό από τον Πατ Ράιλι.

«Ο Τζέιμς, με το που τελείωσε το τετραετές συμβόλαιό του με τους Χιτ συναντήθηκε με τον Ράιλι για να συζητήσουν για την ανανέωση και έθεσε ως όρο την απόλυση του Έρικ Σπόελστρα. Ο Πατ Ράιλι δε το δέχθηκε και μάλιστα είπε στον ΛεΜπρόν ότι κανείς δεν θα του πει πως θα κάνει κουμάντο στην ομάδα του», είπε αρχικά.

«Αυτός είναι και ο βασικότερος λόγος της επιστροφής του ΛεΜπρόν στο Κλίβελαντ», πρόσθεσε.

Εκτός αυτών, ο Κατζ στάθηκε και στην απόφαση των Χιτ να κάνουν ντραφτ τον Σαμπάζ Ναπιέρ το καλοκαίρι του 2014, παίκτη που είχε εντυπωσιάσει τον ΛεΜπρόν.

«Ο ΛεΜπρόν μας την έφερε άσχημα. Πήραμε τις λάθος αποφάσεις εξαιτίας του. Μας είπε να κάνουμε ντραφτ έναν παίκτη που δεν ήταν αντάξιος των προσδοκιών, αλλά τον επιλέξαμε επειδή τον ήθελε εκείνος»

Η απόλυση του Ντέιβιντ Μπλατ από τους Καβαλίερς δεν άρεσε ιδιαίτερα στον κόσμο του ΝΒΑ και δεν είναι λίγοι αυτοί που ξεκάθαρα την «χρεώνουν» στον καλύτερο παίκτη του κόσμου (μάλλον).

Άνθρωποι των Μαϊάμι Χιτ πάντως, υποστηρίζουν πως όλα όσα ισχυρίζεται ο Ισραηλινός είναι ανοησίες, διότι δεν έχει καμιά ουσιαστική επαφή με την ομάδα.

Όπως και να χει πάντως, λαμβάνοντας υπ όψιν και τα όσα έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας στην υπόθεση του ΛεΜπρόν Τζέιμς και του Ντέιβιντ Μπλατ τα παραπάνω δε φαντάζουν τόσο απίθανα.

 

NBA Τελευταία Νέα