Ενίσχυση με αυξημένο μπάτζετ

Ενίσχυση με αυξημένο μπάτζετ

Άρης Λαούδης
Ενίσχυση με αυξημένο μπάτζετ

bet365

Ξεκινάει την προσπάθεια ανασυγκρότησης ο Παναθηναϊκός και το βέβαιο είναι ότι ο Δ. Γιαννακόπουλος έχει σκοπό να ανεβάσει το μπάτζετ για να ενισχύσει ποιοτικά την ομάδα.

Μετά την «καταιγίδα» η ηρεμία και η ανάληψη πρωτοβουλιών… Η Τρίτη (26/1) ήταν μια… κολασμένη ημέρα για τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού , ωστόσο από σήμερα επιστρέφει η κανονικότητα στην ομάδα και ξεκινάει η προσπάθεια ανασυγκρότησης.

Ο Δ. Γιαννακόπουλος ανέλαβε προσωπικά το θέμα των μεταγραφών, έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές και είναι πλέον δεδομένο ότι στο ξεκίνημα του β’ γύρου ο Παναθηναϊκού θα παρουσιαστεί με τουλάχιστον δύο νέα πρόσωπα στο ρόστερ του.

Οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να βιαστούν, με δεδομένο ότι οι νέοι παίκτες και να αποκτηθούν τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα.

Τι σημαίνει αυτό; Πως σ’ αυτή τη φάση δεν θα υπάρχουν καρατομήσεις παικτών. Ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί ως έχει το προσεχές διάστημα και μέχρι το τέλος της 6ης αγωνιστικής θα έχει κάνει τις κινήσεις του για να βρει τουλάχιστον δύο παίκτες.

Ενδεικτικό του γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν βιάζεται είναι το «πάγωμα» στην περίπτωση του Τζόναθαν Γκίμπσον. Αν κι αυτές τις ώρες η μεταγραφή έπρεπε να έχει κλείσει, τις τελευταίες 4-5 ημέρες δεν υπήρξε η παραμικρή επικοινωνία, κάτι που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός ξανασκέφτεται την περίπτωσή του.

Οσον αφορά τον Τζόρτζεβιτς, προς το παρόν δεν υπάρχει θέμα προπονητή. Η διοίκηση στηρίζει τον Σέρβο τεχνικό, αλλά είναι σαφές πως κάθε εμφάνιση, κάθε αποτέλεσμα θα παίζει το ρόλο του.

Ο αγώνας με την Νταουσάφακα για παράδειγμα είναι το πρώτο τεστ, η νίκη είναι επιβεβλημένη και κανείς βεβαίως δεν μπορεί να προδικάσει άλλες εξελίξεις, αν επαναληφθεί το σκηνικό με τον Ερυθρό Αστέρα.

Οσον αφορά τις θέσεις στις οποίες θα ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός, το πιθανότερο σενάριο θέλει την απόκτηση ενός γκαρντ κι ένός σέντερ, χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο ενίσχυσης στη θέση «3».

Και τα δύο σενάρια είναι ανοικτά και το μόνο βέβαιο τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ότι ο Γιαννακόπουλος είναι αποφασισμένος να ανεβάζει το μπάτζετ, σε σχέση με τα ποσά που σκόπευε να δαπανήσει μέχρι πριν από έναν περίπου μήνα.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα