Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: H... μητέρα των μαχών!

Φάνης Παναγιώτου
Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: H... μητέρα των μαχών!
Με ντέρμπι ολοκληρώνεται η αγωνιστική στη Basket League, καθώς στις 19:00 ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Παναθηναϊκό (OTE Sport 4).

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, οι αναμετρήσεις ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό (ή το... αντίστροφο αν προτιμάτε) θα κρίνουν την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, που συνεπάγεται το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας μέχρι το φινάλε των playoffs.

Η δεύτερη μεταξύ τους αναμέτρηση θα λάβει χώρα στο ΣΕΦ (19:00, OTE Sport 4) με τον Παναθηναϊκό να θέλει τη νίκη, αλλά να έχει και το +4 από το ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ.

Η Sportingbet προσφέρει πληθώρα ειδικών στοιχημάτων με τις καλύτερες αποδόσεις στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό.

Στο... καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Νικ Καλάθη να τραυματίζεται (σ.σ. κάκωση στον αριστερό αντίχειρα), ωστόσο θα βρίσκεται κανονικά στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Αντίθετα, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τέθηκε νοκ άουτ, ενώ ο Νίκος Παππάς θ' αγωνιστεί κανονικά.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν υπολογίζει στους Παπανικολάου & Λοτζέσκι, ενώ ο Σον Τζέιμς δεν θα συνεχίσει στην ομάδα του Πειραιά.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα