Συμφωνία με Χάμοντς, στην έξοδο ο Κρίστμας!

Συμφωνία με Χάμοντς, στην έξοδο ο Κρίστμας!

Άρης Λαούδης
Συμφωνία με Χάμοντς, στην έξοδο ο Κρίστμας!

bet365

Θέμα ωρών είναι η ολοκλήρωση δύο μεταγραφών για την περιφέρεια της ΑΕΚ, μετά από εισήγηση του Ζντοβτς!

Μετά τον Μπράουν, η «Ενωση» βρίσκεται μια ανάσα και από τον Χάμοντς καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει συμφωνία στο οικονομικό και δεν αποκλείεται μέσα στα επόμενα 24ωρα να βρίσκεται στην Αθήνα για εξετάσεις και τα τυπικά. Ο Χάμοντς έχει ύψος 1.91μ. αγωνίζεται στο NBDL και ήταν από τις πρώτες επιλογές του Ζντοβτς που αναζητούσε έναν καθαρόαιμο πλέι μέικερ που θα βάλει σε τάξη τα πράγματα.

Ο 31χρονος ύψους 1,91μ. παίκτης έχει αγωνιστεί και στην Ευρωλίγκα για δυο χρονιές. Η πρώτη τη σεζόν 2008-09 με τη φανέλα της Εφές Πίλσεν (τότε) και η δεύτερη με την Άλμπα Βερολίνου πέρσι. Συνολικά μέτρησε 7,2 πόντους και 2,5 ασίστ ανά παιχνίδι. Φέτος στο NBDL μετρά 7,4 πόντους, 3,9 ριμπάουντ και 5,4 ασίστ ανά 29,9 λεπτά συμμετοχής σε 30 αγώνες.

Για να παίξει ωστόσο ο Χάμοντς που έχει αμερικανικό διαβατήριο, αλλά και ο Μπράουν, θα πρέπει να αδειάσει θέση ξένου και το πρώτο φαβορί για αποχώρηση είναι ο Κρίστμας, ο οποίος έχει υπογράψει μηνιαίο συμβόλαιο με οψιόν ανανέωσης.

Η ΑΕΚ μάλιστα έσπευσε να δηλώσει τον Κρίστμας δύο ημέρες πριν από το τέλος του α' γύρου στον ΕΣΑΚΕ προκειμένου να διατηρήσει τις θέσεις των ξένων ίδιες και στο β' γύρο.
Ταυτόχρονα, θέμα ωρών είναι και η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Μπράουν, ο οποίος έρχεται στην Αθήνα την Δευτέρα για να ολοκληρώσει τις συζητήσεις με την ΑΕΚ, να περάσει ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο.

Αν όλα αυτά εξελιχθούν ομαλά, τότε η ΑΕΚ θα έχει και μια θέση κοινοτικού κενή, την οποία μπορεί στην πορεία της σεζόν να καλύψει με κάποιον παίκτη που θα αγωνίζεται κατά βάση στη θέση «2».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα