Καστρίτης: «Είμαστε αισιόδοξοι»

ΑΡΗΣ - ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ 86-52

Καστρίτης: «Είμαστε αισιόδοξοι»

Ο Γιάννης Καστρίτης παρά τη μεγάλη τελική διαφορά στην ήττα από τον Άρη κράτησε την προσπάθεια και την αντίδραση των παικτών του.

Καστρίτης: «Είμαστε αισιόδοξοι»

Ο τεχνικός του Αρκαδικού ανέφερε μετά την ήττα στη Θεσσαλονίκη: «Πολλά συγχαρητήρια στον Άρη η επικράτησή του ήταν δικαιότατη. Κατάφερε και απέκτησε μια πολύ καλή διαφορά από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, όντας ιδιαίτερα εύστοχοι τόσο εντός πεδιάς όσο και από την γραμμή του τριπόντου. Αν δεν κάνω λάθος στο πρώτο ημίχρονο ο Άρης σούταρε με 45% στο τρίποντο και συνολικά τελείωσε με 72% στο σουτ δύο πόντων. Υπό αυτές τις συνθήκες και δεδομένης της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας των δύο ομάδων το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικότατο. Σε ότι έχει να κάνει με την ομάδα μας, είμαστε ικανοποιημένοι κοιτάζοντας την τελική διαφορά -όσο οξύμωρο και αν ακούγεται αυτό- από την προσπάθεια και την αντίδραση των παιδιών. Πάλι είχαμε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα και ταξιδέψαμε και πάλι -πέρα από τις ελλείψεις που έχουμε- χωρίς έναν βασικό μας παίκτη τον Νούτινεν, ο οποίος τραυματίστηκε την τελευταία στιγμή. Συνολικά κρατάμε τα κομμάτια που πρέπει να κρατήσουμε από το σημερινό παιχνίδι. Παρότι είμαστε σε δύσκολη θέση αισιοδοξούμε και αυτή η αισιοδοξία πηγάζει από τα παιδιά που δεν τα παρατούν και δεν εγκαταλείπουν. Η διοίκηση κάνει ότι είναι δυνατόν για να ενισχυθεί η ομάδα και πολύ σύντομα πιστεύω πως θα επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα που τόσο έχουμε ανάγκη».

Ο Γιώργος Κοψαύτης από την πλευρά των παικτών: «Γνωρίζαμε εξ αρχής πως η αποστολή μας ήταν πολύ δύσκολη. Ο ΑΡΗΣ προερχόταν από συνεχόμενες ήττες και περιμέναμε μια πολύ δυνατή αντίδραση. Εμείς ουσιαστικά ήρθαμε εδώ να παίξουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογούσε. Ο κόουτς μας είχε πει ότι έπρεπε να δώσουμε περισσότερη βάση στην άμυνα, νομίζω πως σε μερικές φάσεις τα καταφέραμε πολύ καλά, σε κάποιες άλλες όχι τόσο. Από κει και πέρα θα βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα για την πολύ δύσκολη συνέχεια που έχουμε. Φυσικά θα διορθώσουμε τα λάθη μας. Από δω και πέρα δεν φτάνουν μόνο οι εμφανίσεις θα πρέπει να έρθουν και τα αποτελέσματα γιατί η ομάδα βρίσκεται σε μια δύσκολη κατάσταση βαθμολογικά και όπως είχε πει και ο κόουτς ουσιαστικά για εμάς το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Θα πρέπει να κάνουμε τις νίκες που χρειάζονται για να σώσουμε την ομάδα».

Best of internet