Εκτός ο Σχορτσανίτης

Φάνης Παναγιώτου
Εκτός ο Σχορτσανίτης

bet365

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Κηφισιά (23/01, 17:00) με τον Σούλη Μαρκόπουλο να μην υπολογίζει στον Σοφοκλή Σχορτσανίτη, όπως έγινε γνωστό…

Αναλυτικά:

Με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο PAOK Sports Arena, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Κηφισιά που θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Ιανουαρίου 2016 στις 5μ.μ. στο «Ζηρίνειο».

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν συμμετείχε και στο σημερινό πρόγραμμα της ομάδας και δεν θα ακολουθήσε την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα, καθώς δεν υποχώρησαν οι ενοχλήσεις που έχει στο γόνατο, σε βαθμό που να μπορεί να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Ο Big Sofo θα συνεχίσει τις θεραπείες και αναμένεται να δοκιμάσει πλέον στην προπόνηση της Κυριακής.

Θα μπορέσει να φύγει με το ροζ φύλλο αγώνα από την Κηφισιά ο ΠΑΟΚ ; Σε απόδοση 1.60 αυτό το ενδεχόμενο στη Novibet.

Ο Milenko Tepic συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης της ομάδας και θα είναι στη διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου.

Το σημερινό πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με την χρήση βίντεο και ολοκληρώθηκε με την προπόνηση του ΠΑΟΚ.

Στην αποστολή της ομάδας που αναχωρεί στις 17:20 για την Αθήνα, συμμετέχουν οι καλαθοσφαιριστές: Milenko Tepic, Μιχάλης Λιάπης, Κώστας Βασιλειάδης, Κώστας Κακαρούδης, Απόλλων Τσόχλας, Γιώργος Δέδας, Βαγγέλης Μαργαρίτης, Θωμάς Κώττας, Νίκος Καμάρας, Uros Duvnjak, Nikola Markovic, William Hatcher.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα