«Θα ακούσετε όσα δεν φαντάζεστε!»

ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Θα ακούσετε όσα δεν φαντάζεστε!»

«Θα ακούσετε όσα δεν φαντάζεστε!»

Κίνηση έκπληξη από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός που ανακοίνωσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου για την Παρασκευή (22/12, 12:00), μία ημέρα μετά τον αγώνα με τη Λοκομοτίβ στη Ρωσία.

Όπως ενημέρωσαν επίσημα οι «πράσινοι», αύριο (22/01) στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί συνέντευξη Τύπου όπου «Θα ακούσετε όσα δεν φανταζόσαστε ποτέ», όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν στην επίσημη ενημέρωση!

Πρόκειται για κίνηση - έκπληξη, καθώς είναι την επομένη του αγώνα με την Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά το θέμα δεν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.

Αφορά στην απόφαση του Σταύρου Κοντονή για το ποδόσφαιρο και την κοινή στάση ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη να κρατήσουν ενιαία γραμμή απέναντι στην πολιτεία.

Ο σημαντικότερος αγώνας της ημέρας είναι αναμφίβολα η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κούμπαν. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες αποδόσεις.

«Είμαστε σε πόλεμο» λένε χαρακτηριστικά στον Παναθηναϊκό και τονίζουν πως «σαν γροθιά θα εναντιωθούμε στις κινήσεις της Κυβέρνησης που στρέφεται συνολικά κατά του Παναθηναϊκού».

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί ποιοι θα είναι οι ομιλητές κι αν ο Δ. Γιαννακόπουλος θα δώσει «το παρών» στο πάνελ.

Χαρακτηριστικά, η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός:

«Η Παναθηναϊκή Οικογένεια βρίσκεται σε πόλεμο και αυτό είναι πια προφανές! Με αφορμή λοιπόν και τα τελευταία γεγονότα που πλήττουν το μέγεθος και το κύρος του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, του Παναθηναϊκού μας, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Παρασκευή (22/1) στις 12.00μ.μ. στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ».

Best of internet