Όλο και καλύτερος ο D-Rose!

Όλο και καλύτερος ο D-Rose!

Φάνης Παναγιώτου
Όλο και καλύτερος ο D-Rose!

bet365

Ο Ντέρικ Ρόουζ ανεβαίνει, βρίσκει τα πατήματα του κι οι αριθμοί αποτελούν τη καλύτερη απόδειξη!

Πριν από την επίσημη έναρξη της σεζόν, ο Ντέρικ Ρόουζ διαβεβαίωνε με δηλώσεις του πως θα επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν προτού τραυματιστεί σοβαρά περισσότερες από μάι φορές.

Οι αριθμοί του, όμως, και γενικά η παρουσία του στο παρκέ έλεγαν το αντίθετο. Ο Ντέρικ Ρόουζ τη φετινή σεζόν μετράει 15.4 πόντους κατά μέσο όρο, επίδοση που είναι η χαμηλότερη στην καριέρα του.

Ο σημαντικότερος αγώνας της ημέρας είναι αναμφίβολα η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κούμπαν. H Sportingbet προσφέρει πληθώρα επιλογών με τις καλύτερες αποδόσεις.

Μόνο τον τελευταίο καιρό παρουσιάζεται όλο και καλύτερος, γεγονός που κάνει τους φίλους των «Ταύρων» πως θα δουν ξανά τον... παλιό D-Rose. Συγκεκριμένα, τον Νοέμβριο ο Ρόουζ είχε 13.3 πόντους σε 32.7 λεπτά, τον Δεκέμβριο έφτασε στους 15.3 πόντους σε 32.9 λεπτά, ενώ τον Ιανουάριο σκοράρει 17.3 πόντους ανά αγώνα σε 31.3 λεπτά που μένει στο παρκέ κατά μέσο όρο;

Τι σημαίνει αυτό; Ο γκαρντ των Σικάγο Μπουλς σκοράρει περισσότερο σε μικρότερο χρονικό διάστημα, επομένως είναι πιο αποτελεσματικός! ΟΚ, στο επίπεδο που ήταν πριν «καταστρέψει» τα γόνατα του δύσκολα θα τον δούμε ξανά. Βελτιώνεται, όμως, και μπορεί να δείξει ξανά δείγματα του ταλέντου του...

 

NBA Τελευταία Νέα