Euroleague: Λοκομοτίβ - Παναθηναϊκός στις 19:00

Φάνης Παναγιώτου
Euroleague: Λοκομοτίβ - Παναθηναϊκός στις 19:00
Στην έδρα της Λοκομοτίβ Κούμπαν δοκιμάζεται ο Παναθηναϊκός στην τέταρτη αγωνιστική του TOP 16 της Euroleague. Τζάμπολ στις 19:00, τηλεοπτική μετάδοση από το Novasports 2.

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο βασικός λόγος που ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, ωστόσο φέτος μετράει ήδη δύο νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στους «πράσινους» ως προπονητής της Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Και στόχος του Έλληνα τεχνικού είναι να τις κάνει τρεις στην τέταρτη... στροφή του TOP 16. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός καλείται να κάνει την υπέρβαση κόντρα σ' έναν ισχυρό αντίπαλο και παράλληλα να καλύψει το χάμενο έδρας από την εντός έδρας ήττα της προηγούμενης εβδομάδας από τον Ερυθρό Αστέρα.

Αγωνιστικά, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν υπολογίζει μόνο στον Νίκο Παππά, ωστόσο ποντάρει ξανά στον Λευτέρη Μποχωρίδη. Από την άλλη, στο... στρατόπεδο των γηπεδούχων δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα απουσιών.

«Πρέπει ν' αντιδράσουμε και ν' ανακάμψουμε μετά απ' την εντός έδρας ήττα απ' την Ερυθρό Αστέρα. Αντιμετωπίζουμε μία υψηλής ποιότητας ομάδα. Μας νίκησαν δύο φορές στην κανονική περίοδο και ξέρουμε πως πρέπει να παίξουμε καλά για να νικήσουμε. Έχουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, αλλά πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό», ήταν τα λόγια του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Κάθε αναμέτρηση είναι και μία διαφορετική ιστορία. Θα πρέπει να μείνουμε πιστοί στις αρχές, να μάθουμε απ' τα λάθη των τελευταίων αναμετρήσεων και να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητά μας για νίκη επί του Παναθηναϊκού», υπογράμμισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΕΣ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ