ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΛΜΠΑ - ΑΡΗΣ

Πρίφτης: «Καταρρεύσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο»

Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τους λόγους που ήρθε η ήττα του Άρη στο Βερολίνο. 

Πρίφτης: «Καταρρεύσαμε στο τέταρτο δεκάλεπτο»

Ο Άρης για 34΄ βρισκόταν μία ανάσα από την Άλμπα (63-62), αλλά σε εκείνο το σημείο έπαθε «μπλακ άουτ» και έχασε τελικά με διαφορά.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Δημήτρης Πρίφτης ανέφερε ότι, «Ηταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κόντρα σε μια καλή ομάδα που παίζει σκληρά και επιθετικά στην άμυνα. Έχει κορμιά και εμπειρία. Ελέγξαμε το παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα, αλλά καταρρεύσαμε στο τέταρτο επιθετικά και αμυντικά. Χάσαμε πολλές κατοχές και είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση. Παίξαμε καλύτερα από ότι φανερώνει το τελικό σκορ, αλλά αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα. Τώρα περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη να δώσουμε την μάχη μας κόντρα στην Άλμπα. Βέβαια πριν από αυτή την αναμέτρηση έχουμε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αρκαδικό. Πρέπει να συνεχίσουμε. Εχουμε συνεχόμενες ήττες, είναι μια άσχημη κατάσταση για εμάς, αλλά πρέπει να την ανατρέψουμε και να προχωρήσουμε. Συγχαρητήρια στην Άλμπα».

Ο κόουτς της γερμανικής ομάδας, Σάσα Ομπράντοβιτς, τόνισε... «Είμαι χαρούμενος για τη νίκη της ομάδας μου.  Κερδίσαμε έναν μεγάλο αντίπαλο και η διαφορά είναι πολύ σημαντική ακόμη και όταν πρόκειται για έναν πόντο παραπάνω. Είναι επίσης σημαντική γιατί στην έδρα τους, με τους οπαδούς τους θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Εμείς ήμασταν πολύ καλοί επιθετικά. Με κάποιο τρόπο σκοράραμε παρότι κάποιες επιθέσεις που βάλαμε καλάθια δεν ήταν καν σχεδιασμένες. Επαναλαμβάνω πως είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη που μας κρατά ζωντανούς  στην μάχη για την πρόκριση».