Κώστας Παπανικολάου: He is back!

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Κώστας Παπανικολάου: He is back!
Επίσημα στον Ολυμπιακό ο Κώστας Παπανικολάου. Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι δε ματσάρει την προσφορά. Δηλώσεις του Ζοάν Κρέους.

Η Μπαρτσελόνα δεν ισοφάρισε την πρόταση του Ολυμπιακού στον Κώστα Παπανικολάου και πλέον επισήμως ο παίκτης ανήκει στην ομάδα του Πειραιά.Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα συζήτησαν αρκετά σήμερα, ωστόσο γνώριζαν από χθες βράδυ την σφοδρή επιθυμία του διεθνή φόργουορντ να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.

Πριν λίγα λεπτά ο Ζοάν Κρέους κάλεσε έκτακτη συνέντευξη Τύπου στην οποία ανακοίνωσε την απόφαση των Καταλανών να μην κρατήσουν τον παίκτη. Ο GM της Μπαρτσελόνα ανέφερε ότι, «αποφασίσαμε να μην ισοφαρίσουμε την πρόταση του Ολυμπιακού γιατί δε θέλαμε να διαταράξουμε τις ισορροπίες στην ομάδα μας. Κρίναμε πως δε χρειαζόμασταν ενίσχυση αφού έχουμε βρει ρυθμό. Αν φύγει από τον Ολυμπιακό πριν την ολοκλήρωση της συμφωνίας τους, τότε τα δικαιώματα του ανήκουν σε μας».

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για συνεργασία δυόμιση ετών με συνολικές αποδοχές περί το 1.500.000 ευρώ. Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προχώρησαν σε μία ακόμη σημαντική προσθήκη ενός Έλληνα διεθνή παίκτη ο οποίος... ανδρώθηκε στην ομάδα.

Ο Κώστας Παπανικολάου θα είναι στην Αθήνα το απόγευμα της Πέμπτης, αλλά η αποστολή θα ταξιδεύει εκείνη την ωρα για το Κάουνας.

Ο διεθνής φόργουορντ έχει δικαιώμα συμμετοχής στην Α1 άμεσα και στην Ευρωλίγκα από τον δεύτερο γύρο του Top 16 κι ύστερα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα