Με Καλάθη & Χαραλαμπόπουλο, χωρίς Παππά

Στέλλα Παπαδοπούλου
Με Καλάθη & Χαραλαμπόπουλο, χωρίς Παππά
Οι Νικ Καλάθης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος τέθηκαν στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς εν όψει της αναμέτρησης με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (21/1, 19:00, Νοvasports 2), αντιθέτως ο Νίκος Παππάς δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Ο Παναθηναϊκός ήταν... ισοπεδωτικός απέναντι στον Άρη, ωστόσο ξέχασε γρήγορα την άνετη νίκη της 14ης αγωνιστικής κι έπιασε αμέσως δουλειά για την αναμέτρηση με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν στο Κράσνονταρ.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είχε στη διάθεσή του τους Νικ Καλάθη (ταλαιπωρήθηκε από τενοντίτιδα στον ώμο) και Βασίλη Χαραλαμπόπουλο (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς) που δεν αγωνίστηκαν στην αναμέτρηση με τον Άρη.

Ο Νίκος Παππάς (θλάση στο γαστροκνήμιο) από την πλευρά του υποβλήθηκε το πρωί σε μαγνητική τομογραφία που έδειξε πως η κατάστασή του έχει βελτιωθεί αρκετά, ακολούθησε μεγάλο μέρος της προπόνησης, ωστόσο δεν θα ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στη Ρωσία.

Οι «πράσινοι» θ' αναχωρήσουν το μεσημέρι της Τρίτης (19/1, 13:40) για το Κράσνονταρ μέσω Μόσχας εν όψει της αναμέτρησης της 4ης αγωνιστικής του TOP 16.