«Με το ένα πόδι στην Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου»

Κωνσταντίνος Μελάγιες
«Με το ένα πόδι στην Μπαρτσελόνα ο Παπανικολάου»
Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα η Μπαρτσελόνα σκέφτεται να κρατήσει τον Κώστα Παπανικολάου. Αύριο (19/01) απαντούν οι Καταλανοί.

Η «Mundo Deportivo» θεωρείται από τις πιο έγκυρες πηγές για τα νέα της Μπαρτσελόνα και δυστυχώς για τον Ολυμπιακό τα τελευταία αυτά νέα από το ισπανικό Μέσο δεν είναι καλά.

Στην Βαρκελώνη σύμφωνα με το δημοσίευμα σκέφτονται σοβαρά να... ματσάρουν την πρόταση του Ολυμπιακού και να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον Κώστα Παπανικολάου. Τελική απόφαση δεν έχει παρθεί, ωστόσο η συφωνία των δύο πλευρών είναι αρκετά κοντά.

«Ο Τσάβι Πασκουάλ προτίμησε να τον εντάξει στο ρόστερ της ομάδας παρά το γεγονός ότι η περιφέρειά του είναι γεμάτη με κίνδυνο να χαλάσουν οι ισορροπίες και οι ρόλοι» σύμφωνα με τον ισπανό δημοσιογράφο.

Επισήμως στον Ολυμπιακό δε γνωρίζουν κάτι με την πλευρά του παίκτη να τονίζει πως η απόφαση της Μπαρτσελόνα θα τους ανακοινωθεί αύριο (19/01).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα