Φλεβαράκης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

ΤΡΙΚΑΛΑ – ΚΟΡΟΙΒΟΣ 85-74

Φλεβαράκης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Φλεβαράκης: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Ο Κώστας Φλεβαράκης θεωρεί πως έδειξαν χαρακτήρα απέναντι στον Κόροιβο, ωστόσο ήθελε να δει περισσότερη ενέργεια από κάποιους παίκτες στο τέλος.

Ο τεχνικός των Τρικάλων ανέφερε για τη νίκη: «Σήμερα είναι μία ακόμη μεγάλη νίκη για την ομάδα μας. Στα τελευταία παιχνίδια παλεύουμε κάτω από δύσκολες και διαφορετικές κάθε φορά συνθήκες. Η ομάδα παλεύει άσχετα με το ότι και αν της συμβεί κατά την διάρκεια των παιχνιδιών.

Για να κερδίσεις μία ομάδα σαν τον Κόροιβο που έχει αξιόλογο ρόστερ και βάθος στον πάγκο πρέπει πρώτα να παίξεις άμυνα. Εμείς για μία ακόμη φορά παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυν αστο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Στο τέλος το μόνο που μπορούμε να έχουμε σαν παράπονο είναι ότι έπεσε η ενέργεια κάποιων παιδιών, δώσαμε πόντους από λάθη στον αντίπαλο που ξαναμπήκε έτσι στο παιχνίδι. Επίσης για μία ακόμη φορά για μένα είναι αδικαιολόγητο να έχουμε τον ίδιο αριθμό βολών με τον αντίπαλο και το ποσοστό μας να είναι πολύ χαμηλότερο από τους άλλους ειδικά στο γήπεδο μας.

Συγχαρητήρια και πάλι στους παίκτες μας που έδειξαν χαρακτήρα απέναντι σε μία ομάδα με πολύ διαφορετικά δεδομένα σε σχέση με μας και με πολλά διπλά εκτός έδρας και πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη. Αν δούμε στα στατιστικά το μόνο αρνητικό και στο μόνο που υστερούμε από τον αντίπαλο είναι η ευστοχία μας στις βολές. Σε όλα τα άλλα έχουμε αισθητή διαφορά από τον αντίπαλο είτε είναι σουτ, είτε είναι ριμπάουντ, είτε οτιδήποτε άλλο.

Συνεχίζουμε, θα βάλουμε τον Μπράουν όσο μπορούμε περισσότερο μέσα στην ομάδα, το κενό του Σόκο είναι μεγάλο αλλά όλα τα παιδιά έκαναν πολύ καλή δουλειά ώστε να καλύψουν την απουσία του».

Σε ερώτηση για το αν μετά την 6η νίκη αλλάζουν οι στόχοι των Τρικάλων ο Κώστας Φλεβαράκης τόνισε: «Τίποτα δεν αλλάζει. Δουλειά στο γήπεδο από την Δευτέρα και προσήλωση στο επόμενο παιχνίδι».

Ο Γιώργος Τσιάρας από την πλευρά των παικτών: «Απ’ την αρχή ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο το παιχνίδι, ο Κόροιβος είναι μια σοβαρή ομάδα που παίζει ωραίο, οργανωμένο μπάσκετ και έχει καλούς παίκτες. Έπρεπε να μείνουμε συγκεντρωμένοι σε όλα αυτά που μας είπε ο κόουτς μέσα στην εβδομάδα, θεωρώ ότι τα κάναμε αν και όχι όλα, αν τα κάναμε όλα θα κερδίζαμε πιο άνετα και όχι έτσι όπως πήγε το παιχνίδι.

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κάναμε μια τέτοια νίκη αλλά δεν μένουμε εκεί πέρα, η ομάδα φέτος δείχνει ότι έχει καλό πρόσωπο και βγάζει καλή ενέργεια μέσα στο παιχνίδι. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια, έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την Καβάλα και θέλουμε να κάνουμε μια νίκη εκτός έδρας, θα πάμε να κερδίσουμε».

Best of internet