Μέξας: «Ταλέντο μπροστά, ένταση πίσω»

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΛΛΩΝ - ΡΕΘΥΜΝΟ

Μέξας: «Ταλέντο μπροστά, ένταση πίσω»

Μέξας: «Ταλέντο μπροστά, ένταση πίσω»

Ο Κώστας Μέξας έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την αγωνιστική απόδοση των παικτών του και τη νίκη του Απόλλωνα επί του Ρεθύμνου.

Ο Απόλλων Πάτρας όχι μόνο νίκησε το Ρέθυμνο, αλλά πήρε και τη διαφορά η οποία θα παίξει ρόλο σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων.

Ο Κώστας Μέξας ανέφερε μετά τη λήξη του αγώνα ότι, «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πολύ μεγάλη προσπάθεια που έκαναν σήμερα να κερδίσουν ένα σημαντικό και καθοριστικό παιχνίδι για το μέλλον της ομάδας στην κατηγορία. Η μεγαλύτερη ικανοποίηση για εμένα ξεκινάει από το γεγονός ότι κερδίσαμε το παιχνίδι μέσα από την άμυνα και θέλω να πιστεύω οτι οι παίκτες κατάλαβαν ότι αυτός είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να πετύχουμε τους στόχους μας. Έχουμε επιθετικό ταλέντο, αυτό είναι δεδομένο, το οποίο εαν το συνδυάσουμε με την ένταση στην άμυνα και την προσπαθεια, μπορούμε να αλλάξουμε και επίπεδο σαν ομάδα. 

Ακόμα βέβαια είναι νωρίς, όπως είδατε σήμερα δεν μπορούσαμε να έχουμε διάρκεια για 40 λεπτά σε αυτό το ρυθμό, όμως δουλευουμε πάνω σε αυτό το πλάνο και ευελπιστούμε ότι μέρα με τη μέρα θα γινόμαστε καλύτεροι. Ήταν το πρώτο μας ματς που δώσαμε τόσο νωρίς τον αμυντικό τόνο στον αντίπαλο μας δείχνοντας του ότι δεν θα έχει εύκολο απόγευμα. Πρώτη φορά οδηγήσαμε αντίπαλο σε 22 λάθη, όσο καιρό είμαι εγώ στην ομάδα. Θα πρέπει αυτή η νοοτροπία να έχει συνέχεια και να κοιτάξουμε τα δύο επόμενα παιχνίδια, τα οποία είναι πολύ δυσκολα, απένατι σε δύο πολύ καλές ομάδες και να δούμε και εμείς που βρίσκομαστε.

Θέλουμε να κάνουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Αυτός είναι ο πρωταρχικός στόχος. Εαν αυτός επιτευχθεί μετά μπορούμε να συζητήσουμε τα υπόλοιπα».

Για την προσαρμογή του Φώτη Λαμπρόπουλου στην ομάδα: «Ο Λαμπρόπουλος είναι Έλληνας παίκτης, έπαιζε στο ελληνικό πρωτάθλημα, έχει εικόνα των αντιπάλων, έχει συναίσθηση της κατάστασης, εχει καποια χαρακτηριστικά στο παιχνίδι του που μας βοηθανε και εμάς να είμαστε καλύτεροι και εφόσο προσαρμοστεί πλήρως και συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο, ελπίζουμε ότι θα παίξει ακόμα καλύτερα και η ομάδα θα γίνει καλύτερη με την παρουσία του».

Ο Φώτης Λαμπρόπουλος ανέφερεμε τη σειρά του πως... «Περιμέναμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Στην αρχή μπήκαμε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι πήραμε τη διαφορά και παλέψαμε για να φτάσουμε στη νίκη. Στο τρίτο δεκάλεπτο μείναμε λίγο πίσω, όμως στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε και πάλι τη διαφορά και το αποτέλεσμα που θέλαμε. Θεωρώ ότι είναι μια πολύ σημαντική νίκη για το μέλλον ωστόσο, είναι νωρίς ακόμα να μιλάμε για οκτάδα. Έχουμε μπροστά μας δύο εκτός έδρας παιχνίδια που είναι πάρα πολύ δύσκολα, κρατάμε όλα τα θετικά από τη νίκη επί του Ρεθύμνου και συνεχίζουμε κοιτάζοντας τα επόμενα παιχνίδια». 

Για την πολύ καλή αγωνιστική του παρουσία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι: «Σε κάθε ματς δίνω τον καλυτερο εαυτό και με ενδιαφέρει να παίρνει η ομάδα μου τη νίκη».

Best of internet