Πρίφτης: «Δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε»

Πρίφτης: «Δεν επιτρέπεται να χαλαρώσουμε»

bet365

Ο Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό αύριο (17/1) και ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Ο Έλληνας προπονητής έκανε μεσημεριανή προπόνηση στους παίκτες του, ενώ τους ανέλυσε και μέσω βίντεο το παιχνίδι του Παναθηναϊκού.

Σε δηλώσεις του, τόνισε πως ο Άρης δεν έχει κανένα περιθώριο χαλάρωσης κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τους «πράσινους»

«Στη συνέχεια των σερί εκτός έδρας αναμετρήσεων, μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας, στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η ποιότητα και το βάθος του αντιπάλου είναι δεδομένα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα σε σχέση με τα δύο τελευταία παιχνίδια για να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων στην έδρα του Παναθηναϊκού», είπε αρχικά.

«Όπως φάνηκε και από τον πρόσφατο αγώνα Κυπέλλου, η συγκέντρωση στην άμυνα για 40 λεπτά είναι απαραίτητη, αφού ακόμα και λίγα λεπτά χαλάρωσης απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο μπορούν να αλλάξουν το στάτους της αναμέτρησης. Η ενέργεια, ο έλεγχος του ρυθμού, τα ριμπάουντ και τα λάθη θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην έκβαση του αγώνα», πρόσθεσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα