Πρόστιμο στο Λαύριο

Πρόστιμο στο Λαύριο

Στέλλα Παπαδοπούλου
Πρόστιμο στο Λαύριο

bet365

Το Λαύριο θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο για μη αναγραφή του ονόματος του Μάρκο Κέσελ στην φανέλα του και για χρήση ηλεκτρονικού σήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Κόροιβο (9/1).

Οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

«5/15-1-2016

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για παράπτωμα που δε χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτηταςκαι σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα (υβριστικό σύνθημα), έγγραφη σύσταση με παράλληλη ανακοίνωση στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με το ΡΕΘΥΜΝΟ της 10-1-2016.

 

4/15-1-2016

ΛΑΥΡΙΟ

Επιβάλλεται στην Γ.Σ. ΛΑΥΡΙΟΥ ΚΑΕ: α) για την μη αναγραφή στο πίσω μέρος της αθλητικής φανέλας του ονοματεπώνυμου του αθλητή M. Keselj, πρόστιμο 1.650,00€ και β) για χρήση ηλεκτρονικού σήματος, κατά την διάρκεια του αγώνα, πρόστιμο 3.300,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΚΟΡΟΙΒΟ της 9-1-2016».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα