Μπαρνς: «Φίδι και ρουφιάνος ο Φίσερ, θα τα... ξαναπούμε!»

Γιάννης Ράμμας
Μπαρνς: «Φίδι και ρουφιάνος ο Φίσερ, θα τα... ξαναπούμε!»

bet365

Οι Γκρίζλις περιμένουν τους Νικς (17/1, 03:00), όχι κι ο Ματ Μπαρνς τον Ντέρεκ Φίσερ, με τον οποίο δεν επιθυμεί άλλα πάρε-δώσε, τουλάχιστον μέχρι ν' αποσυρθεί!

Η κόντρα τους έγινε γνωστή τον περασμένο Οκτώβριο μετά το... ντου του Ματ Μπαρνς στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του στο Λος Άντζελες, με την οποία πια διατηρεί σχέση ο Ντέρεκ Φίσερ. Ακολούθησε... ξύλο σε κάμποσα δωμάτια κι η τιμωρία του πρώτου για 2 αναμετρήσεις.

«Δε μιλάω σε φίδια!» είπε στη Daily News της Νέας Υόρκης ο 36χρονος SF των Γκρίζλις και συνέχισε για τον άλλοτε συμπαίκτη του στους Λέικερς (2010-12) και νυν προπονητή των Νικς κι αν επιθυμούσε να τον δει να τιμωρείται εξίσου: «Δεν εύχομαι ποτέ την πτώση κανενός. Ανέκαθεν ήξερα πως η λίγκα θα μου την... έπεφτε τόσο δυνατά, επομένως δεν εξεπλάγη... Αφού είμαι το κακό παιδί».

Όσο έκανε τις δηλώσεις, οι Τσάλμερς & Λι φώναξαν από μακριά «Αφού κέρδισες τον καβγά!».

«Μάλλον. Αφού δε ρουφιάνεψα! Ξέρω πως πρέπει να κρατήσω το στόμα μου κλειστό, αφού μετά θα τρέξει και να το πει. Επομένως είμαστε συγκεντρωμένοι στην ομάδα των Νικς. Κι όταν αποσυρθώ, οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν...!».

 

NBA Τελευταία Νέα