Μαρκάροντας τον Διαμαντίδη στα τσιμέντα... (vid & pics)

Μαρκάροντας τον Διαμαντίδη στα τσιμέντα... (vid & pics)

Gazzetta team
Μαρκάροντας τον Διαμαντίδη στα τσιμέντα... (vid & pics)

bet365

O Xρήστος Κιούσης, με αφορμή το 1000 παιχνίδι στην καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη, γράφει στο gazzetta.gr και θυμάται το «Βάλτο Αγόρι Μου» του Σερβεττά που άφησε Λάζο, Μήτσο και Χάτζη να... μαλώνουν για την κακή τους άμυνα!

Κάθε αρχή Ιούνη είναι παράδοση πλέον. Μας καλεί η GBA, δηλαδή η ακαδημία μπάσκετ που έφτιαξαν ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Κώστας Χαραλαμπίδης, ο Νίκος Χατζηβρέτας και ο Δημήτρης Διαμαντίδης να παίξουμε 3on3 στα τσιμέντα του Ποσειδωνίου, στο πλάισιο του GBA 3on3 tournament. Το τι γίνεται από παιδάκια δεν περιγράφεται, η συμμετοχή είναι τεράστια, όχι τόσο για να δουν εμάς, ούτε πιστεύω τόσο πολύ για τα αστέρια του ελληνικού μπάσκετ, όσο γιατί γουστάρουν τη σπυριάρα και το μεταξύ τους συναγωνισμό και χαβαλέ...

Εμείς σαν Ράδιο Αρβύλα κατεβαίνουμε δυστυχώς χωρίς τον αρχηγό μας Αντώνη Κανάκη, με σύνθεση Σερβετά, Στάθη Παναγιωτόπουλο, Κωστάκη floor manager κι εμένα. Εκείνη τη χρονιά εκστασιαζόμουν που θα παίξω κόντρα στο Μήτσο o οποίος θα ανέβαινε στο τουρνουά για πρώτη φορά... Τι θα παίξω δηλαδή, θα τζαρτζαριστούμε λίγο, θα δώσω καμιά πάσα υπό το ανεκτικό του βλέμμα και το χαμόγελο που διαγραφόταν στο πρόσωπό του, όπερ μεθερμηνευόμενον: «Που πας βρε κακομοίρη Χρηστάκο με τέτοια κοιλιά;;;»

Το ματσάκι έληγε στα 6 (μάλλον λόγω έλλειψης εξοπλισμού ανάνηψης )....

Με μαρκάρει ο Διαμαντίδης κι ο Λάζαρος είναι πάνω στον Σερβετά. Προηγείται η GBA 5-4 και ο Μήτσος λέει: «Αντε Λάζο να τελειώνουμε...»

Παίρνει εντελώς εκτός συστήματος την μπάλα ο Σερβετάς, διαγράφει ένα ακατανόητο ημικύκλιο στο τρίποντο ντριπλάροντας σαν τον Μουρεσάν, πάει στη γωνία σαν Σούμποντιτς στο πιο «τουριστικό», βάζει τα χέρια του όσο πιο στραβά γίνεται πάνω στην μπάλα κάτι σαν βολές του Λυπηρίδη, βγάζει την μπάλα από την κοιλιά του σαν τον Χοσέ Μπιριούκοφ και σουτάρει πάνω από τα υψωμένα χέρια του Χατζηβρέττα τον οποίο συνεπικουρεί ο Λάζος...

Σούταρε από τη γωνία επαναλαμβάνω κι έβαλε τρίποντο με ταμπλό!! Κερδίσαμε με αυτό το σουτ 6-5... Εγώ τραβάω τα μαλλιά μου και ο Διαμαντίδης μαλώνει τον Λάζαρο και τον Χατζηβρέττα!

«Καλά ρε μαλάκες τι κάνετε ;;;»

«Τι να κάνω ρε;;; Πώς το 'βαλε αυτό;;;”» απολογήθηκε ο Λάζος, ενώ ο Σερβετάς έβγαζε άναρθρες κραυγές πυροβολημένου αγριογούρουνου...

Έτρεξα να βρω το κινητό μου να το διηγηθώ στον Αντώνη ο οποίος με έβαζε να του ορκιστώ το αληθές του πράγματος.

Δε με πιστεύετε ε;

Sorry Μήτσο and thanks for the 1000 memories.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα