Λέικερς - Πέλικανς 95-91 (pics & vid)

Φάνης Παναγιώτου
Λέικερς - Πέλικανς 95-91 (pics & vid)

bet365

Ο Άντονι Ντέιβις παρακολούθησε την αναμέτρηση ως θεατής κι οι Λέικερς βρήκαν την ευκαιρία να επικρατήσουν των Πέλικανς με 95-91, δίνοντας τέλος στο σερί ηττών που… έτρεχαν.

Φαίνεται πως το αποδέχτηκαν. Οι φετινοί Πέλικανς μπήκαν στη σεζόν με στόχο να βρεθούν γι’ ακόμα μία φορά στα playoffs, ωστόσο έχουν μείνει αρκετά πίσω και πλέον δεν μπορούν να κερδίζουν ούτε τους τελευταίους της Δύσης, Λέικερς! Βέβαια, έχουν τη δικαιολογία πως ο Άντονι Ντέιβις έμεινε θεατής της αναμέτρησης, λόγω προβλήματος στη μέση.

Και πάλι, όμως. Αν θέλεις να βρεθείς στην postseason πρέπει να παίρνεις ματς όπως αυτό. Οι Πέλικανς, όμως, που υποχώρησαν στο 11-26, δεν θα βρεθούν εκεί. Αντίθετα, οι Λέικερς ανέβηκαν στο 9-31 και συνεχίζουν να… διασκεδάζουν την τελευταία χρονιά του Κόμπι Μπραιαντ!

Ο Black Mamba έμεινε στο παρκέ μόλις για 16 αγωνιστικά λεπτά (σ.σ. έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο), με τον Λου Γουίλιαμς να είναι εκ νέου ο πρώτος σκόρερ για τους Λέικερς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα