«Δίπλα του από την πρώτη στιγμή»

Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΤΥΧΟ ΟΠΑΔΟ

«Δίπλα του από την πρώτη στιγμή»

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός υποστηρίζει πως στάθηκε στο πλευρό του οπαδού που τραυματίστηκε από την πρώτη στιγμή και ποικιλοτρόπως.

«Δίπλα του από την πρώτη στιγμή»

Το Δελτίο Τύπου που είδε νωρίτερα τη δημοσιότητα από τον δικηγόρο του άτυχου οπαδού που έχασε τρία δάχτυλα από κροτίδα, σχολιάστηκε από ανθρώπους του Ολυμπιακού.

Στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ ισχυρίζονται πως, «σταθήκαμε δίπλα του από τη στιγμή που ενημερωθήκαμε για το συμβάν και μάλιστα στείλαμε τον ιατρό μας να εξετάσει την περίπτωσή του. Σε επικοινωνία που υπήρχε με τον άτυχο φίλο της ομάδας και την οικογένειά του, ενημερώσαμε πως ήταν στη διάθεσή του οι δύο ιδιωτικές κλινικές με τις οποίες συνεργαζόμασταν χωρίς να πληρώσει το παραμικρό. Τις επόμενες μέρες σε επικονωνία και συνεργασία με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο άτυχος φίλαθλος νοσηλέυτηκε σε άλλη κλινική με εμάς να είμαστε σε συνεχή επικονωνία τόσο με τον ίδιο όσο και με την οικογένειά του. Βοηθήσαμε όχι μόνο με αυτόν τον τρόπο, αλλά ποικιλοτρόπως, ωστόσο δε χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες. Πριν λίγες μέρες μάθαμε μέσω ενός δικηγόρου πως αξιώνει από μας ένα υπερβολικά μεγάλο ποσό».

 

Best of internet