Τζόρτζεβιτς: «Πρέπει κάθε φορά σαν την πρώτη φορά»

Γιάννης Ράμμας
Τζόρτζεβιτς: «Πρέπει κάθε φορά σαν την πρώτη φορά»

bet365

Η εμφάνιση με την Κηφισιά (73-67) στο ΟΑΚΑ ήταν αδύνατον ν' αφήσει ικανοποιημένο τον Σάσα Τζόρτζεβιτς και ζήτησε απ' τους παίκτες του στον Παναθηναϊκού καλύτερη συνέχεια.

«Ευχαριστώ για τα καλά λόγια. Θα επαναλάβω πως η ομάδα του παίζει σπουδαίο μπάσκετ κι αξίζει συγχαρητηρίων. Ήταν μία δύσκολη ημέρα μ' έναν αντίπαλο με κίνητρο. Προσπαθήσαμε να βρούμε ενέργεια με διαφορετικά πρόσωπα, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε. Πρέπει να βελτιωθούμε σ' αυτό. Κάναμε πολλά λάθη. Είχαμε 11 στο πρώτο ημίχρονο κι άλλα 9 στη συνέχεια. Πρέπει να προσέχουμε τις κατοχές μας. Είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ παρότι η Κηφισιά είναι κοντή αντίπαλος, αλλά στην τρίτη περίοδο παίξαμε άμυνα, σκοράραμε στην επίθεση και συνεχίσαμε μέχρι τέλους. Περιμέναμε να νικήσουμε, αλλά δεν ήταν καλή εμφάνιση. Όλοι πρέπει να καταλαβάβουν πως δεν έχουμε καταφέρει τίποτα και να παίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό όπως στην πρώτη αναμέτρηση της χρονιάς» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο 48χρονος Σέρβος προπονητής του Παναθηναϊκού.

Απ' την πλευρά του, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος σχολίασε: «Ήταν μία πολύ δύσκολολή αναμέτρηση με μία πολύ καλή ομάδα. Δε μπήκαμε συγκεντρωμένοι. Στο τέλος της πρώτης περιόδου ο κόουτς μάς ξύπνησε, μας φώναξε, μας επανέφερε το μυαλό εκεί όπου θέλαμε. Πιέσαμε στην άμυνα και βρήκαμε λύσεις στην επίθεση».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα