«Ο Τζόρτζεβιτς ν' αφήσει το στίγμα του, όπως άλλοι πριν απ' αυτόν»

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΚΗΦΙΣΙΑ 73-67

«Ο Τζόρτζεβιτς ν' αφήσει το στίγμα του, όπως άλλοι πριν απ' αυτόν»

«Ο Τζόρτζεβιτς ν' αφήσει το στίγμα του, όπως άλλοι πριν απ' αυτόν»

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου εξήγησε πόσο σημαντικό είναι για όλους να πετύχει ο Παναθηναϊκός του Σάσα Τζόρτζεβιτς, κάνοντας εμμέσως πλην σαφώς έναν παραλληρισμό με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

«Είχαμε πει πως θα 'χαμε ένα πάρα πολύ δύσκολο έργο, ο Παναθηναϊκός είναι πολύ μεγάλο μέγεθος σ' Ελλάδα κι Ευρώπη. Προετοιμαστήκαμε με αρκετές απουσίες, αλλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού μας έκανε να μπούμε συγκεντρωμένοι, να εκμεταλλευτούμε το πώς παίζει σε μία δύσκολη χρονιά σε Ελλάδα κι Ευρώπη με συνεχόμενες αναμετρήσεις. Όντως δεν ήταν συγκεντρωμένος κι είχαμε το προβάδισμα στο σκορ. Στην τρίτη περίοδο αντέδρασε, μας πίεσε πάρα πολύ, κάναμε εύκολα λάθη, επέβαλε το ρυθμό του σε μεγάλο βαθμό κι άνοιξε το σκορ κι έκτοτε είναι δύσκολο για οποιονδήποτε να επανέλθει. Κάναμε καλή προσπάθεια, είμαστε σε καλό επίπεδο. Πλέον συγκεντρωνόμαστε στη δύσκολη συνέχεια» είπε απ' το ΟΑΚΑ (Παναθηναϊκός-Κηφισιά 73-67) στη συνέντευξη Τύπου της 13ης αγωνιστικής της Α1 ο 40χρονος προπονητής της Κηφισιάς και συνέχισε για τον ομόλογό του στον Παναθηναϊκό, Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Για την Κηφισιά και για εμένα είναι σημαντικό που κάθομαι δίπλα σ' έναν σπουδαίο άνθρωπο του μπάσκετ, μία μεγάλη προσωπικότητα και να ευχηθώ "καλή επιτυχία", ν' αφήσει το στίγμα του όπως άλλοι πριν απ' αυτόν, οι οποίοι μας επηρέασαν».

Με τη σειρά του, ο Λεωνίδας Κασελάκης σχολίασε: «Ξέραμε πως θ' αντιμετωπίζαμε μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με τίτλους κάθε χρονιά σ' Ελλάδα κι Ευρώπη, ενώ είναι κι αήττητη την Α1. Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για εμάς. Στο πρώτο ημίχρονο είμαστε πάρα πολύ ανταγωνιστικοί κι ίσως μας αδικεί το σκορ. Ξέραμε πως θ' αντιδρούσε, θα μας πίεζε στην άμυνα, αλλά δεν καταφέραμε ν' αποφύγουμε λάθη. Πήρε κεφάλι στο σκορ κι έληξε. Νομίζω πως κερδίσαμε απ' αυτή την αναμέτρηση, αλλά έχει τελειώσει για εμάς. Τώρα "αρχίζει" το Πρωτάθλημα. Έχουμε δύσκολη συνέχεια».

Best of internet