Κάλεσμα οπαδού στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ

Κάλεσμα οπαδού στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ

Gazzetta team
Κάλεσμα οπαδού στην «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ
Ένας οπαδός του Ολυμπιακού έχασε τρία δάχτυλα του χεριού του απο κροτίδα στην περσινή κατάκτηση του πρωταθλήματος και ζητά επιπλέον βοήθεια από την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ.

Στους πανηγυρισμούς του πρωταθλήματος στο ΣΕΦ ένας οπαδός έχασε τρία δάχτυλα του χεριού του και έσπασε το δεξίο του τύμπανο. Με ενέργειες του Ολυμπιακού είχε προσφερθεί η ιατρική βοήθεια, ωστόσο με δελτίο Τύπου του πληρεξούσιου δικηγόρου του, Γιάννη Μαρακάκη ζητά περαιτέρω βοήθεια.

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Αξιότιμοι κύριοι,

Την 14.06.2015 μετά τη λήξη του αγώνα μπάσκετ μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός που διεξήχθη στο Σ.Ε.Φ, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, και λίγο πριν την απονομή, σημειώθηκε καταιγισμός κροτίδων και βεγγαλικών από τα πίσω και πάνω διαζώματα του σταδίου.

Μια εξ' αυτών χτύπησε και εν συνεχεία εξερράγη στη δεξιά πλευρά του φιλάθλου Γιώργου Κούκιου με συνέπεια να ακρωτηριαστεί το δεξί του χέρι και να σπάσει το δεξί του τύμπανο. Αυτό το περιστατικό βαρύτατου τραυματισμού που έλαβε χώρα σε ελληνικό γήπεδο δυστυχώς αποσιωπήθηκε παρά το γεγονός ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός τιμωρήθηκε πειθαρχικά.

Όλος ο φίλαθλος κόσμος του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό του ανάπηρου πλέον Γιώργου Κούκιου και απορεί πώς η διοίκηση της πρωταθλήτριας ομάδας του μπάσκετ του Ολυμπιακού δεν έχει ακόμη αγκαλιάσει και στηρίξει μετά από έξι ολόκληρους μήνες τον 31 ετών φίλαθλο και επιστήμονα Γιώργο Κούκιο. Ο μόνος φορέας που βοήθησε - τουλάχιστον ιατροφαρμακευτικά - και δίχως βεβαίως να έχει κάποια σχετική υποχρέωση ήταν η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η οικογένεια του Γιώργου Κούκιου αλλά κυρίως η φίλαθλη οικογένεια του ιστορικού σωματείου του Ολυμπιακού, αναμένει με αγωνία από τη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός να πράξει το αυτονόητο.

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Γιάννης Μαρακάκης».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα