Απέλυσαν τον Χόλινς οι Νετς

Απέλυσαν τον Χόλινς οι Νετς

Κωνσταντίνος Μελάγιες
Απέλυσαν τον Χόλινς οι Νετς

bet365

Οι Μπρούκλιν Νετς απέλυσαν τον Λάιονελ Χόλινς και καθαίρεσαν τον GM τους με τον Αντρέι Βατούτιν (ΤΣΣΚΑ) να είναι υποψήφιος για τη θέση.

Η πορεία των Μπρούκλιν Νετς δεν είναι η αναμενόμενη καθώς το ρεκόρ του 10-23 είναι το δεύτερο χειρότερο στο ΝΒΑ (πάνω μόνο από τους 76ers) και έτσι προχώρησαν σε δραστικές αλλαγές.

Οι διοικούντες του οργανισμού της ομάδας αποφάσισαν να απολύσουν τον προπονητή Λάιονελ Χόλινς και να αφαιρέσουν τα καθήκοντα του GM από τον Μπίλι Κινγκ .

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή θα έχει ο βοηθός προπονητής, Τόνι Μπράουν ενώ οι φήμες πως GM θα αναλάβει ο Αντρέι Βατούτιν αυξάνονται.

Ο ισχυρός άνδρας των Νετς, Μιχαήλ Πρόκχοροφ ανέφερε ότι, «είναι ξεκάθαρο πως χρειαζόμαστε καινούρια ηγεσία στην ομάδα. Με σωστή καθοδήγηση από τη διεύθυνση και τον προπονητή, θα μπορέσουμε να φτιάξουμε νοοτροπία νικητή και σωστή φιλοσοφία. Πρέπει να δώσουμε στο Μπρούκλιν μία ομάδα για την οποία να είναι περήφανοι και να διασκεδάζουν παρακολουθώντας τη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα