Ο ΛεΜπρόν θέλει να στείλει τον Σμιθ στο All Star

«ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ»

Ο ΛεΜπρόν θέλει να στείλει τον Σμιθ στο All Star

Ο Τζέι Αρ Σμιθ είναι εκπληκτικός στα τρία τελευταία παιχνίδια των Καβαλίερς και ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει να τον δει στο All Star Weekend.

Ο ΛεΜπρόν θέλει να στείλει τον Σμιθ στο All Star

Προφανώς, ο «βασιλιάς» δεν εννόει τον αγώνα μεταξύ Δύσης και Ανατολής, αλλά τον διαγωνισμό τριπόντων, καθώς ο Σμιθ στα τρία τελευταία παιχνίδια έχει ευστοχήσει στα 18 από τα 30 (60%) τρίποντα που έχει επιχειρήσει.

«Νομίζω πως θα αρχίσω να μαζεύω υπογραφές. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ανατολή, εκείνος σουτάρει τη μπάλα εξαιρετικά και πρέπει να στείλουμε όσους περισσότερους από μας γίνεται στο All Star, οπότε γιατί όχι;», είπε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς.

Στην 12ετή παρουσία του Σμιθ στα παρκέ του ΝΒΑ μόλις τρεις παίκτες έχουν βάλει περισσότερα τρίποντα από εκείνον. Ο κορυφαίος όλων των εποχών, Ρέι Άλλεν, ο Κάιλ Κόρβερ, αλλά και ο Τζο Τζόνσον. Όλοι τους έχουν συμμετάσχει σε διαγωνισμό τριπόντων, αλλά ο Σμιθ δε το έχει κάνει ποτέ.

«Όταν ήμουν πιο μικρός ήθελα να γίνω ένας από τους πρώτους που θα καταφέρουν να κατακτήσουν τόσο τον διαγωνισμό καρφωμάτων, όσο και τον διαγωνισμό τριπόντων, αλλά τώρα τελευταία δε με ενδιαφέρουν πολύ τα καρφώματα», είπε από την πλευρά του ο Τζέι Αρ Σμιθ.

Best of internet