Χ. Μαρκόπουλος: «Πολύ διαβασμένο το Λαύριο»

Χ. Μαρκόπουλος: «Πολύ διαβασμένο το Λαύριο»

bet365

Εκθείασε το Λαύριο ο Χάρης Μαρκόπουλος με δηλώσεις του μετά την ήττα της ομάδας του για τη 13η αγωνιστική.

Ο προπονητής του Κοροίβου δε κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και στη συνέντευξη Τύπου μετά την αναμέτρηση τόνισε πως η ομάδα του δεν ήταν συγκεντρωμένη.

«Θέλω να δώσω πάρα πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Σερέλη. Σήμερα το Λαύριο ήταν καταπληκτικό νομίζω ότι ήταν πάρα πολύ διαβασμένο, πάρα πολύ συγκεντρωμένο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο είχε πολύ καθαρό μυαλό. Οι 20 ασίστ που έχει δώσει ενώ δεν έχει συνηθίσει αυτούς τους μέσους όρους τα λέει όλα, 36% στα τρίποντα όταν μία ομάδα παίζει με τα τρίποντα όταν κερδίζει έχει αξία το μεγάλο ποσοστό, πράγμα το οποίο μας πλήγωσε», είπε αρχικά.

«Εμείς νομίζω ότι χάσαμε το παιχνίδι, γιατί το μυαλό μας δεν ήταν συγκεντρωμένο στις επιθέσεις αλλά και στο αμυντικό κομμάτι. Προσπαθήσαμε τα τελευταία έξι λεπτά να βγάλουμε πολύ ενέργεια μπας και μπορέσουμε να επιστρέψουμε αλλά νομίζω πως πήγαμε πολύ βιαστικά, δεν νομίζω πως έτσι είχαμε τύχη. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια στο Λαύριο, εμείς πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη μέρα και να δούμε τι κάνουμε λάθος αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί», ανέφερε στη συνέχεια.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα