Μέξας: «Είμαστε κοντά στο στόχο της παραμονής»

Μέξας: «Είμαστε κοντά στο στόχο της παραμονής»

bet365

Παρά την πίεση για τη νίκη, ο Κώστας Μέξας έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη επί των Τρικάλων.

Ο Κώστας Μέξας ξεκίνησε την τοποθέτηση του αναφέροντας ότι, «Τα φετινά Τρίκαλα είναι ίσως η πιο καλά δομημένη ομάδα που έχει δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια ο Κώστας εκεί. Εμείς σε κάποιους τομείς δεν ήμασταν καλοί όπως στην πίεση και το αμυντικό ριμπάουντ, αφού μας έλειψε και ο Γουντς και αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Τιγκ στο πρώτο ημίχρονο να μας δημιουργήσει πολλά προβλήματα και εκνευρισμό. Υπάρχει εξήγηση για τα σκαμπανεβάσματα γιατι έχουμε βάλει στην ομάδα πόλλα νέα πρόσωπα, όμως αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Χρειάζεται χρόνος για να γίνουμε πιο ομαδικοί και να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στα “πρεπει” των αγώνων. Σήμερα δείξαμε παραπάνω πιεσμένοι απ’ όσο θα έπρεπε. Είναι σημαντική η νίκη σε όχι τόσο καλή ημερα. Ο απολογισμός των 5 νικών στο φινάλε του πρώτου γύρου σημαίνει οτι είμαστε πιο κοντά στην επίτευξη του βασικού στόχου όπου είναι η παραμονή.Μετά από την ήττα με τον Αρκαδικό, η αλήθεια είναι ότι δεν υπολογίζαμε ότι θα τελειώσουμε το πρώτο μισό με 5 νίκες. Μας περιμένει δύσκολος δεύτερος γύρος και πρέπει να δουλέψουμε αρκετα για να γίνουμε ομάδα. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο και θα πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ καλύτεροι απ’ ότι σήμερα γιατι οι απαιτήσεις είναι αυξημένες και οι δυσκολίες μεγάλες».

Σε ερώτηση που έγινε στον Κώστα Μέξα για την απόδοση του Φώτη Λαμπρόπουλου και για τις δηλώσεις του Κώστα Φλεβαράκη για τη διαιτησία, ο προπονητής του Απόλλωνα απάντησε: «Δεν θέλω να σχολιάσω τι είπε ο κοουτς, δεν είναι δική μου δουλειά. Σε οτι έχει να κάνει με το Φώτη, ειναι Έλληνας παίκτης. Γνωρίζει την κατηγορία και ήξερε τι πρέπει να κάνει μπαίνοντας στο παιχνίδι. Ήταν καλύτερος απ’ ότι αναμέναμε και το ζητούμενο πλέον είναι να τον εντάξουμε στην ομάδα. Έχει καποια σημεια στο παιχνίδι του που μας έλειπαν και θα μας βοηθήσει να λειτουργήσουμε καλύτερα στο πικ εν ρολ. Όμως πρέπει να μάθει και αυτός την ομάδα αλλά και εμείς να μάθουμε να λειτουργούμε με τον Φώτη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα