«Με γεμίζει να είμαι με τους συμπαίκτες μου»

ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

«Με γεμίζει να είμαι με τους συμπαίκτες μου»

«Με γεμίζει να είμαι με τους συμπαίκτες μου»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου ανέφερε στο blog του για τη δύσκολη αναμέτρηση με το Ρέθυμνο και τις γιορτές που πέρασε με τους συμπαίκτες του στο γήπεδο.

Αναλυτικά το blog του Ιωάννη Παπαπέτρου στο esake.gr:

«Φίλες και φίλοι μου γεια σας,

Ελπίζω να είστε καλά και να περάσατε όμορφα τις γιορτές με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Για εμάς οι ελεύθερες ώρες ήταν ελάχιστες καθώς και στις 29/12 είχαμε παιχνίδι και στις 3/1 και στις 7/1, οπότε τις περισσότερες ώρες κατά τη διάρκεια των γιορτών εγώ και οι συμπαίκτες μου τις περάσαμε στο γήπεδο. Αλλά ειλικρινά δεν έχω το παραμικρό παράπονο. Αυτό θα έλειπε. Κάνουμε κάτι που λατρεύουμε, οπότε είναι χαρά μας. Και φυσικά το να είμαι με τους συμπαίκτες μου με γεμίζει καθώς πρόκειται για τη δεύτερη οικογένεια μου. Με τους συμπαίκτες μου άλλωστε περνάω εκατοντάδες ώρες μέσα στη σεζόν.

Το ένα παιχνίδι διαδέχεται το άλλο με τεράστια ταχύτητα, οπότε είτε χάνουμε είτε κερδίζουμε, δεν μπορούμε να μένουμε σε κάποιο ματς περισσότερες από 24 ώρες. Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι στη Βιτόρια και φύγαμε με τη νίκη από μια απίστευτα σκληρή έδρα. Και είμαστε όλοι χαρούμενοι γι' αυτό. Πριν αναφερθώ στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που μας έδωσε τη δυνατότητα να ταξιδέψουμε με τσάρτερ και να πάμε από την Αθήνα κατευθείαν στη Βιτόρια. Πράγμα πολύ σημαντικό καθώς διαφορετικά θα έπρεπε να πάμε στη Γερμανία, από εκεί στο Μπιλμπάο και από εκεί με πούλμαν στη Βιτόρια. Η πτήση τσάρτερ μας βοήθησε σε μεγάλο βαθμό, να είστε σίγουροι γι' αυτό. Τώρα στο καθαρά αγωνιστικό, ο κόουτς είχε ζητήσει συγκεκριμένα πράγματα, όπως τον έλεγχο του ρυθμού, τον έλεγχο των ριμπάουντ και την ευστοχία στις βολές και νομίζω πως και στους τρεις τομείς πήγαμε καλά.

Τώρα μπροστά μας έχουμε το ματς με το Ρέθυμνο. Βρισκόμαστε ήδη στην Κρήτη από την Παρασκευή τα ξημερώματα και έχουμε κάνει εδώ δύο προπονήσεις. Το Ρέθυμνο δεν έχει κάνει την πορεία που θα ήθελε και αυτό το κάνει ακόμη πιο επικίνδυνο. Ψάχνουν μεγάλες νίκες που θα τους απομακρύνουν από την επικίνδυνη ζώνη, γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για ακόμη μια μάχη. Δεν υπάρχει εύκολο ματς μέσα στη σεζόν. Αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει, μπορεί να το πληρώσουμε πολύ ακριβά. Γι' αυτό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και έτοιμοι ώστε να πάρουμε τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα.

Να είστε καλά,

Ιωάννης»

Best of internet