Τζόρτζεβιτς: «Έμπειροι παίκτες έκαναν ανεπίτρεπτα λάθη»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Τζόρτζεβιτς: «Έμπειροι παίκτες έκαναν ανεπίτρεπτα λάθη»
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς χαρακτήρισε ανεπίτρεπτα τα λάθη που είδε από έμπειρους παίκτες απέναντι στην Ουνικάχα και τόνισε πως πρέπει να τα διορθώσουν.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ανέφερε μετά τη νίκη επί της Ουνικάχα: «Στο τέλος ήρθε η νίκη κι είναι σημαντικό που ξεκινήσαμε τις εντός έδρας υποχρεώσεις μας με νίκη. Δεν μας άφησαν να τρέξουμε. Η Ουνικάχα ήταν έτοιμη για την άμυνα που παίζουμε. Η άμυνα μας ήταν κακή στο τρίτο δεκάλεπτο.

Ο παίκτης... αίνιγμα Σμιθ ήταν καλός στην επίθεση, αλλά κάναμε λάθη. Θα πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη και το σημαντικό είναι ότι αυτά δεν έγιναν από νέους παίκτες, αλλά από παλιούς. Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες. Εναντίον της άμυνας ζώνης ήμασταν παθητικοί και στις δύο πλευρές και αυτό ήταν απαράδεκτο. Απομακρύνθηκε η ευκαιρία να κερδίσουμε, αλλά στην τελευταία επίθεση και από την άμυνα και την συγκέντρωσή μας. Έγιναν κάποια λάθη από έμπειρους παίκτες μπροστά στον πάγκο μας που ήταν ανεπίτρεπτα. Θα έρθει η ώρα που θα χάσουμε στο τελευταίο σουτ, καθώς δεν συνέβη στα παιχνίδια με την Ζαλγκίρις και τον ΠΑΟΚ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.