Χαρακτήρα...

Χαρακτήρα...

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χαρακτήρα...

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει λίγα πράγματα και καλά στο blog του στο gazzetta.gr

Λίγα πραγματάκια θέλω να αναφέρω, παραμονές ενός δύσκολου αγώνα κόντρα στον Κολοσσό. Λίγο-πολύ θα γράψω ότι και πριν το ματς με τον Κόροιβο που είναι μέχρι τώρα η μοναδική ήττα εκτός προγράμματος για τον ΑΡΗ εντός των συνόρων.

Ναι ο ΑΡΗΣ μέχρι τώρα έχει χάσει από τον Παναθηναικό την πρώτη αγωνιστική και ενώ έπαιζε χωρίς τον Χάγκινς, από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ παραμονή Χριστουγέννων και από τον Κόροιβο στο παιχνίδι που αυτοκτόνησε.

Δεν χρειάζεται να θυμίσω το τι ακολούθησε μετά από εκείνη την ήττα. Σε κάθε περίπτωση όμως αν ο ΑΡΗΣ κρατούσε την διαφορά 12 πόντων με την οποία κέρδιζε 3 λεπτά πριν το τέλος, αυτή την στιγμή θα ήταν το απόλυτο φαβορί για την 3η θέση.

Η Vistabet σου προσφέρει bonus έως και 100 ευρώ για κάθε κερδισμένο στοίχημα στο ματς του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα.

Ματς που θα κρίνει πολλά φυσικά και είναι το ΑΡΗΣ-ΑΕΚ, αλλά κυρίως είναι ματς σαν το αυριανό. Την προηγούμενη εβδομάδα η ΑΕΚ νίκησε στην Ρόδο με 85-86 στην παράταση! Όλοι, λοιπόν, καταλαβαίνουν την δυσκολία του αγώνα και για τον ΑΡΗ.

Τα πράγματα, λοιπόν, για τον ΑΡΗ είναι απλά. Με νίκες σε έδρες όπως αυτή του Κολοσσού που θεωρούνται από τις καλές ομάδες πέρα από την πρώτη τετράδα, σφραγίζεις το πλεονέκτημά σου στα play off τουλάχιστον για την 3η θέση.

Για αυτά τα ματς δεν υπάρχουν δικαιολογίες, δεν υπάρχει τίποτα άλλο πέρα από τη νίκη εφόσον θέλεις να καπαρώσεις την τρίτη θέση στην κανονική διάρκεια του αγώνα.

Δε νομίζω ότι χρειάζεται κάποια άλλη ανάλυση με ψηλούς, κοντούς, τρίποντα, δίποντα και καρφώματα. Σίγουρα εφόσον ο ΑΡΗΣ έχει την απόδοση και την ευστοχία που είχε την Τετάρτη με τη Νεπτούνας, δεν θα έχει πρόβλημα. Άλλο όμως Παλέ, άλλο Eurocup και άλλο Βενετόκλειο και Ελληνικό πρωτάθλημα για πολλούς και διάφορους λόγους, έστω και αν η Νεπτούνας είναι 10 φορές καλύτερη από τον κάθε Κολοσσό.

Σε αυτά τα παιχνίδια όλα εξαρτώνται από την απόδοση του ΑΡΗ όμως και κυρίως από τον χαρακτήρα που θα δείξει. Ο ΑΡΗΣ αρχίζει και λειτουργεί σε όλα τα επίπεδα έτσι όπως θέλει ο κόσμος του. Είναι βέβαια ακόμα στην αρχή. Αλλά πρέπει να χτίζει και να δείχνει χαρακτήρα σε ματς όπως το αυριανό. Σε αυτά χρειάζεται και ο προπονητής και όλο το staff να το δώσουν στους παίκτες να το καταλάβουν. Στην Ευρώπη ή με τον ΠΑΟ ή τον Ολυμπιακό ή το τοπικό ντέρμπι στο κλειστό γήπεδο της Πυλαίας είναι...φτιαγμένοι από μόνοι τους.

Στην Ρόδο θέλω να δω την ομάδα με χαρακτήρα. Αν συμβεί αυτό, όλα θα είναι πιο εύκολα...

ΥΓ1 Όταν ο ΑΡΗΣ έχει γραπτή γνωμοδότηση από την ΕΕΑ ότι παίζει κανονικά ως νέα ΠΑΕ στην Β εθνική γιατί πρέπει να δίνετε αρνητική δημοσιότητα στο θέμα; Προσέξτε γραπτή, όχι σαν τα προφορικά του Γκιρτζίκη πέρσι και ενώ ήδη Λάρισα και Αγρ. Αστέρας παίζουν με τον ίδιο τρόπο. Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να γίνει προσπάθεια να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Κάθε άλλο. Όταν όμως το αγωνιστικό είναι 10 βαθμούς μπροστά...

ΥΓ2 Ο Παπανικολάου πολύ δύσκολα θα έρθει αυτή την στιγμή στον ΑΡΗ. NBA, Ευρωλίγκα και μόνο αν δεν βρει κάποια ομάδα από αυτές τις διοργανώσεις θα κοιτάξει προς Θεσσαλονίκη.

ΥΓ3 Μπράβο στον Σαββίδη για τον αθόρυβο τρόπο που επέλεξε να βοηθήσει το Νίκο Κυζερίδη. Να ασκούμε κριτική όπου πρέπει, αλλά να λέμε και τα θετικά.

ΥΓ4 Μια που είπα Σαββίδης θα παρακαλούσα να συνεχιστεί η στήριξη στον κ.Τούντορ που κατάφερε να χάσει ακόμα και από τον...Καραγεωργίου τον οποίο δεσμεύομαι ότι δεν θα ξαναξεφωνήσω αν την άλλη Πέμπτη κάνει το χρέος του, για να κάνουμε και λίγο χουλιαμά! Δύσκολα όμως...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!