Euroleague: Παναθηναϊκός - Ουνικάχα Μάλαγα στις 21:45

Φάνης Παναγιώτου
Euroleague: Παναθηναϊκός - Ουνικάχα Μάλαγα στις 21:45
Την πρώτη του νίκη στο TOP 16 αναζητά ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται στο ΟΑΚΑ την Ουνικάχα Μάλαγα. Τζάμπολ στις 21:45, μετάδοση από το Novasports.

Στην Πόλη κέρδισε τις εντυπώσεις, πλέον ήρθε η ώρα για τα αποτελέσματα! Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά σε μία σπουδαία νίκη στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, στο τέλος, όμως, έχασε και πλέον το ματς με την Ουνικάχα Μάλαγα είναι... must win!

Το σύνολο του Σάσα Τζόρτζεβιτς προετοιμάστηκε χωρίς προβλήματα για το κρίσιμο παιχνίδι με την ομάδα της Ανδαλουσίας και χωρίς απουσίες θα προσπαθήσει να φτάσει στην πρώτη του νίκη στο TOP 16.

H Sportingbet επιστρέφει το ποντάρισμά σου, σε περίπτωση που ο Δημήτρης Διαμαντίδης σκοράρει τουλάχιστον 15 πόντους στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Μάλαγα.

Από την άλλη, η Ουνικάχα Μάλαγα βρίσκεται ήδη στο 1-0, ωστόσο ήρθε σε ΟΑΚΑ με μία κομβικής σημασίας απουσία. Συγκεκριμένα, την αποστολή δεν ακολούθησε ο πρώτος σκόρερ, Μιντάουγκας Κουζμίνσκας (13.2π.) που ταλαιπωρείται από ίωση.

«Η Ουνικάχα είναι μία πολύ καλή ομάδα με πολύ καλό προπονητή (Πλάθα). Πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα, γιατί έχουν ενέργεια, είναι πολύ καλοί τακτικά, ενώ παίρνουν πολλά επιθετικά ριμπάουντ, που τους δίνουν επιπλέον ευκαιρίες να σκοράρουν. Στην πρεμιέρα του TΟΡ 16 στην Κωνσταντινούπολη δεν παίξαμε καλά, μπήκαμε άσχημα στην αρχή, στη συνέχεια βρήκαμε ρυθμό, αλλά πλέον ήταν αργά (Φενέρμπαχτσε-Παναθηναϊκός 82-75 στις 30/12). Μάθαμε, διορθώσαμε τα λάθη μας και κοιτάμε να μην τα επαναλάβουμε. Ξέρω όλους τους παίκτες της Ουνικάχα, σε οποιαδήποτε θέση παίζουν, είναι ανταγωνιστικοί, γι' αυτό θα πρέπει να τους προσέξουμε όλους», σχολίασε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Πρόκειται για μία δύσκολη αναμέτρηση λόγω της δυσκολίας του αντιπάλου, ο οποίος παραλίγο θα 'χε νικήσει τη Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα του ΤΟΡ 16. Επίσης είναι πρώτοι στην Ελλάδα με 12-0, έχουν νικήσει τη Μπαρτσελόνα, τη Ζαλγκίρις (ανέφερε και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, αλλά μάλλον εκ παραδρομής). Προσθέστε κι ένα δύσκολο ταξίδι. Ξέρουμε πως πρέπει να συνεχίσουμε να εγκλιματίζουμε τον Νέλσον και τον Κούλεϊ και θέλουμε να γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί. Έχουμε και τον Κουζμίνσκας εκτός πέραν του Μάρκοβιτς, ο οποίος σίγουρα θα μας έδινε επιπλέον αξιόλογη βοήθεια. Όπως και να 'χει, πρόκειται για μία αναμέτρηση στην οποία μπορούμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε και να κερδίσουμε εμπειρίες για το μέλλον», ήταν τα λόγια του Χουάν Πλάθα.