Πρίντεζης: «Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο»

Συγκρατημένα αισιόδοξος παρουσιάστηκε ο Πρίντεζης, που τόνισε πως, παρά την σημαντική νίκη κόντρα στην Λαμποράλ, ακόμα δεν έχει κριθεί απολύτως τίποτα. 

Πρίντεζης: «Ακόμα έχουμε πολύ δρόμο»

Την μεγάλη σημασία της νίκης κόντρα στην Λαμποράλ για τον Ολυμπιακό, τόνισε ο Πρίντεζης, που μίλησε στην κάμερα της Nova για το παιχνίδι στην Ισπανία, αλλά για την σωστή προετοιμασία των «ερυθρόλευκων». 

«Είναι πολύ σημαντικό ότι κάναμε δύο πολύ σημαντικές νίκες. Ξέρουμε όμως ότι πρέπει να παραμείνουμε πολύ συγκεντρωμένοι σε όσα περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Δεν έχει κριθεί τίποτα. Είναι πάρα πολύ νωρίς. Κάθε παιχνίδι πρέπει να το βλέπουμε ξεχωριστά. Όλες οι ομάδες είναι πάρα πολύ καλές, οπότε κάναμε ένα βήμα και συνεχίζουμε.

Θεωρώ ότι είχαμε προετοιμαστεί πάρα πολύ καλά και όσοι μπήκαν μέσα ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Κάναμε αυτά που είχε ζητήσει ο προπονητής. Είναι πολύ σημαντικό ότι κόντρα σε μία φορμαρισμένη ομάδα και σε μία πολύ δύσκολη έδρα καταφέραμε και ελέγξαμε το ρυθμό».

Παράλληλα, μιλώντας για την συνέχεια, τόνισε πως: «Το Top - 16 είναι ένα μίνι πρωτάθλημα. Έχουμε δει πολλές ομάδες να ξεκινούν με πέντε νίκες και να μένουν εκτός. Τίποτα δεν έχει κριθεί».